- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Benyoo1
tag
Ez biztosan nem a memória hiba lesz! 667-es ramnak 600on 2V-nál alap időzítéseknél nem szabad hibázni! Vagy a HT szorzóval van valami, állítsd 3ra de sztem 4en is bírnia kell, vagy a proci(szerintem ez) több fesszel próbáld meg, a ram feszt vedd vissza!
A HyperTransportnak adj +0,1V-t meg a chipsetnek isÚgy már jó lesz
-
Benyoo1
tag
THX! srácok
Hát nem valószínű hogy ramot cserélek! Ennyire nem fontos hogy nyerjek 50mhz-et meg -1et az időzítésekbőljól van ez itt majd jön a párja is! Emellett nem drága, és ez a 900as sebesség bőven megteszi amit kell! Elég jó anyaga van ennek a szarnak, jó tapadós...
építettem már belőle várat, proci amit bír+ram amennyit bír, pont kijön mind2 maxra
-
Benyoo1
tag
Sziasztok!
Látom h rendesen megkínáljátok a memóriákat fesszel, írjátok hogy 2,4V meg 2,6V
Nekem a lapban csak 2.3-ig engedi állítani. Ez az érték majd későbbi biosokban esetleg feljebb kúszik?Mert ezt az egy modul Kingmaxot nem bírom hajtani 900on a procival együtt mert instabil 5-5-5-18nál 2.3V-on! Milyen lapokkal csináljátok az extrém tuningot? Vagy más ötlet a fesz magasabbra emeléséhez?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest