- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
kérdésem lene, Geil memóvan kacsolatban
van most nálam 4db 1 gigás 1000Mhz-es ultra geil memó. (1ghz, 2.4V, 4-4-4-12, elvileg D9GCT)
Elkezdtem tesztelni a négyet együtt és hibáztak memtest alatt. Gondoltam rossz valamelyik modul, teszteltem mindegyiket külön-külön, de egyiknél se jött ki hiba. Aztán próbáltam párosítani őket, mindegyiket mindegyikkel, de úgy se hibáztak. Ha viszont beteszem mind a négyet, akkoe hibáznak.
Szerintetek ez miért lehet? Próbáljak meg több feszt adni, vagy emeljek az időzítésen? Van rajtuk aktív hűtés, mert melegszenek rendesen.
Tuningot egyébként egészen jól bírják, kát modullal eddig 1180Mhz-ig jutottam, 2.4V-on -
Tomi84
aktív tag
válasz
DeepDish #4130 üzenetére
geillel én is nagyon megszívtam.
2x1 giga ultra kitet vettem. Első próbálkozásra kifagyott a gép, még 2.3V-on sem bírta a 4-4-4-12-öt 800-on. Indítottam neki egy memtest86-ot. Eredmény szép lett, 1 perc után már ~97000 hibát jelzett, szóval gondoltam ezen már a szentlélek se segít. Nosza, mára kicserltem, memtes gyári beállításokkal. 4 óráig ment, egy darab hiba se volt. Adtam neki magasabb feszt (2.3), késleltetéseket 5-5-5-15-re tettem, és felraktam 900Mhz-re. Memtest, indul, hiba. Leveszem 866-re. Memtest, hiba. 850, hiba. 840, hiba...
Szóval király tuningramról beszélhetünk. Kerülje mindenki... messzire
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest