- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
Egy kis erdekesseg! DDR3 C4-ben!
-
Lalaboy
őstag
válasz
ludasmatyi #2103 üzenetére
Kivancsi lennek, hogy a hangzatos elnevezes milyen konkret teljesitmenyt takar?
-
Lalaboy
őstag
válasz
VinoRosso #1859 üzenetére
A ket eletben maradt modul egyutt ezt futotta: C4 1225Mhz
-
Lalaboy
őstag
válasz
VinoRosso #1850 üzenetére
Eddig csak a Mushkin Redline ramokat tudtam gariztatni, mert a bitang TG raragasztotta a csipekre a "gariztato" matricat, amit persze lekellett szednem, hogy felrakhassam ra a rezbordakat! Akkor buktam 420$-rt! Masodjara mar nemtudom a garibol visszajott es 2.7V-tol kifekudt Redline modult gariztatni! Jol nez ki a fiok aljan!
-
Lalaboy
őstag
válasz
Bagira01 #1842 üzenetére
Nezd meg, ket ellenseg (mint marka), de egy D9 GMH csipszettel hogy megfernek egymas mellett!!! TG&Mushkin
-
Lalaboy
őstag
válasz
Bagira01 #1842 üzenetére
Nemszabad sajnalni a feszt! A Micron csipek 2.7V -ig 20-30 precig, 2.8 es felete a jo szeriak birjak egy darabig! Csak huteni kell oket! Gyonyoruen mennek 1200 C4-et!!!!
(Igaz a Mushkin Redline ramom kimult 2.7V-tol, legalabbis az, ami visszajott garibol, az elozo 2.8V kornyeken stabil volt, de nembirta a 3V feletti feszt....
)
-
Lalaboy
őstag
Szereny velemenyem szerint DDR2 szinten tuningszempontbol a Geil, Kingmax, Kingston vagy mukodik (tuningra gondolok) vagy nem! Ezek a ramok meg gyakorolni sem alkalmasak, mert nembirjak 2.3V felett, vagy meg 2.2V-on sem a szukebb (CL4, a CL3 szinte felejtheto) idoziteseket! Ha valaki nemtudja a ramja vasarlasakor szamitasba venni, hogy tuningolni is akarja az ugy jar, mint en!
Ez pedig sokba kerul!
-
Lalaboy
őstag
Erhetik epp a Micron-t is meglepetesek! Sajnos sokmindenrol nemtudunk! A masik gond a DDR3-nal, hogy meg nem igazan kiforrott a tamogatasuk, igy sokszor nem a DDR3-as ram a gatlo tenyezo a tuningban. Igaz ez mar a DDR2-nel is tapasztalhato volt gyengebb alaplapnal, vagy gyengebb procinal.....
-
Lalaboy
őstag
Nem jon be nekem a Crucial, mert jobban szeretem a szukebb idoziteseket es a Crucial-ok legnagyobb tobbsege C5-ben eros! C4-ben sajna mar nem. De ez csak az en egyeni megitelesem! Mar nem cserelem le a (DDR2-es) ramjaimat, mert jobb X38-as lapok megjelenesevel DDR3-ra valtok at. A problema, hogy meg nagyon dragak a jobb modulok, azokat nem ''kinozhatom'' annyira, mint a jelenleg sokkal olcsobb DDR2-es ramokat!
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Kivancsi voltam, hogy ket kulonbozo RAM hogyan is teljesithet egyutt(?)
Erdekes eredmeny szuletett! C4 4:5-ben, 1225Mhz!! [link]
-
Lalaboy
őstag
Nevet kell valtoztatnom!
Nem Lalaboy leszek, hanem RAMKILLER!
Mar megint kiszenvedett az egyik Mushkin modul! Amit furcsallok, hogy rovidebb ideig kapott 2.75V-ot, mint az eredeti nem gariztatott peldany 2.8V-ot! Azok birtak a 2.8V-ot, de 3-3.1V-tol az egyik bedobta a torulkozot, a masik tulelte. Most a jobbik TG es a tulelo Mushkin csucsul a szlotokba, hetvegen megnezem mire kepesek parban, de felek a vegen nemmarad ramom!
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Jolmennek a Muskin ramok, 2.7V felett kaptak feszt! [link]
-
Lalaboy
őstag
Megjott a masodik (az elozo kimult) Maximizer, igy visszakerult a hazba a P5K Dlx, letesztelhettem, a korabban ''feszultsegkart'' szenvedett TG ramjaim teljesitmenyet. A vegeredmeny: ramcsere!
Csokkent a tuningpotencial, nott a feszultsegigeny, csokkent a stabilitas. Ennyit tudtam kicsikarni beloluk:[link]
Remelem nemsokara megjonnek a garibol a Mushkin ramok, ha azok jobban teljesitenek, akkor ok kerulnek a TG-k helyere!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B360M Pro4 microATX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest