Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
Lalaboy
üzenetére
Geil black dragon 4-4-4-8-1T 2.2 Volt 910 Mhz, ja és így is sokkal gyorsabb mint a kingmax 5-5-5-18-2T-ben. Most , hogy megkapta a hűtőbordákat és a procit is lecserélem akkor megnézem , hogy meddig bírja, mert itt már nekem proci limitem van
. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
. -
VinoRosso
veterán
válasz
Lalaboy
üzenetére
nem baj végülis, még mindig jobb mintha drogokra piára meg nőkre szórnád el( vagy mégse
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral. -
szab.tam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Energiaital topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
grat...

. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral.

Szépen mennek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)