Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Sziasztok,
Tudom, a topik címe Tuning, de addig még nem jutottam egyelőre... Vettem 2db 2 gigás Samsung ddr2 modult, és ezt a hibát mutatja a memtest egész éjszakás futtatás után. Viszont, azóta a memóriákra külön-külön is lefuttattam 1-1 passt és úgy nem produkálják a hibát. Lehet, hogy az alaplappal van baj? Bios frissítés segíthet? A lap ez. 8 GB-ig támogatja a ddr2 ramokat.
Még egy érdekesség: amikor csak egy modullal futtatom a tesztet, azt ddr3-asnak írja...
A rendszer elindul, némi időt böngésztem benne, win 7 alatt nem produkált hibát, leállást, összeomlást, etc.
Mi okozhatja a bajt? Mennyire kell ezt komolyan venni?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest