Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Köszönöm szépen az összes igényemet kimerítő tesztedet. Pont erre voltam kíváncsi, így marad a RAM a gépemben.
Az EPP-t nem tudom elérni, ezért csak csak reménykedtem, hogy a botcsinálta tuningom is megállja a helyét, ahogy azt ll-kobe is valószinűsíti.
Én 5-5-5-18-on hajtom, mert a Prime85 rendre hibával leállt feszesebb időzítéssel. Persze az eredményeim is gyenguszabbak valamivel.
Már csak az FSB limit miértjére lennék kíváncsi. -
Bozso68
őstag
Ga-MA780G-UD3H lapban van egy Phenom 9950BE-m és egy 2x2GB-os OCZ 1150-es Kit-em. Próbálkoztam mindennel (feszemelés, HT, NB visszaosztás), de be kellett látnom, hogy sajnos a Reaperjeim ebben a lapban nem mennek 5.33-as szorzóval, így maradt csak az FSB-tuning.
Szerintetek ha mindkettő beállításban menne, mi lenne a gyorsabb: 200x5.33 (1066MHz), vagy 240x4 (960MHz-ezen járatom most).
Akkor nem cserélem le őket, ha ezzel a beállítással is elérem a másik összhatást. Az időzítések ugyanazok, 250MHz-es limitbe ütköztem, a Prime viszont itt már kb 68 perc után egyik magnál hibát jelzett.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.