Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Sutymorgo
üzenetére
kicsit olyan kezd lenni ez a dolog mint Sthol buci amikor skandálja. kingmaxvagygeil? geilvagykingmax? tárcsázzanak
egy kis segitség neked.900 CL.4
ezt csak találomra neked mert nekem eszembe sem jutna ezen használni amikor simán megy ezen a feszen 1125mhz-et.
900 CL4. everest
1125 CL5. everestte döntöd el hogy mennyit nyom a latban nálad egy szintetikus teszt...
-
bim
veterán
nem értem miért ennyire feszült mindenki egy vacak 1400mhz láttán.
mindenki megprobálhatja.nekem sem került többe mint beállitani neki a frekit és adni a memonak 2,15V-ot ami nálam a lélektani határ...mch-nak meg toltam találomra 0,3V-ot.időzitést autora lőtem és F10....
csináltam egy validot meg futtattam egy everestet.utána reboot és minden szépen vissza a napi használatra.
szóval nem értem miért kell azon feszengeni hogy miért nem teli5.azért nem az mert eszembe sem jutott beállitani mivel ez csak egy ártatlan proba volt.
nem fogom megkisérelni tele 5-el mert egy hülyeségnek tartom hogy validokat mentsek egy olyam memorajelről ami számomra semmit nem hoz... -
bim
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
igazábol nem értem mit vársz tőlem. ott a linken a kép egy dualmemteszt 312%-ig hibamentesen elfutott majd kikapcsoltam, mondván itt mindenki ilyen eredményeket lobogtat stabilnak kikiáltva...mindezt 2,05V-on
ha veszed a fáradtságot és megnézed az adatlapomat akkor máris tudni fogod mi a tesztkörnyezet.aggregátor: nekem semmi másért nem kell az mch-nak adnom feszt csak azért mert előjönne a pci-e 1x bug.amugy a memo miatt nem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő