- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadBlade
tag
Hogy mi hátránya lehetne ? Passzolom , én is ezért kérdezem
Tudom hogy a 32 bites XP nem fogja látni mind a 4 gigát , de osztom a véleményedet , miszerint még 3 giga is több , mint 2
Akadnak azért memóriaéhes programok ill. műveletek , és miután elég sokat "játszok" a Photoshoppal + tömörítgetek (egyszerre) , arról nem is beszélve hogy mikor nekiállok úgy tisztességesen böngészni , a firefox is zabálja a memóriát ezerrel ...
Éppen ezért egy kis + memória mindig jól jön , ha esetleg mást is szeretnék futtatni mindezek mellett
Mindenesetre köszi a hasznos tanácsot
Várom a további hasznos ötletet , tanácsot ;-) -
MadBlade
tag
Sziasztok !
Bocsi , de sajna a sok elfoglaltságom miatt nem tudok visszaolvasni a topic elejéig , így elnézéseteket kérem ha már volt szó arról amit kérdeznék , de lenne egy fontos kérdésem ...
Az adatlapomon levő konfigban terveztem rambővítést 2gigáról 4gigára , de egyesek azt mondták hogy nem járnék vele jól ...
Jelenleg a 2db 1066-os Kingmax modul 800-on megy 400-as FSB-vel , a proci pedig 8x400-on megy.
Arra gondoltam hogy 2db 2 GB-os modult tennék a helyükbe.
Miért mondják vajon , milyen hátrányai lehetnek a dolognak ?Előre is köszi minden szakértőnek a segítőséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmgyűjtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest