- iPhone topik
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadBlade
tag
Hogy mi hátránya lehetne ? Passzolom , én is ezért kérdezem
Tudom hogy a 32 bites XP nem fogja látni mind a 4 gigát , de osztom a véleményedet , miszerint még 3 giga is több , mint 2
Akadnak azért memóriaéhes programok ill. műveletek , és miután elég sokat "játszok" a Photoshoppal + tömörítgetek (egyszerre) , arról nem is beszélve hogy mikor nekiállok úgy tisztességesen böngészni , a firefox is zabálja a memóriát ezerrel ...
Éppen ezért egy kis + memória mindig jól jön , ha esetleg mást is szeretnék futtatni mindezek mellett
Mindenesetre köszi a hasznos tanácsot
Várom a további hasznos ötletet , tanácsot ;-) -
MadBlade
tag
Sziasztok !
Bocsi , de sajna a sok elfoglaltságom miatt nem tudok visszaolvasni a topic elejéig , így elnézéseteket kérem ha már volt szó arról amit kérdeznék , de lenne egy fontos kérdésem ...
Az adatlapomon levő konfigban terveztem rambővítést 2gigáról 4gigára , de egyesek azt mondták hogy nem járnék vele jól ...
Jelenleg a 2db 1066-os Kingmax modul 800-on megy 400-as FSB-vel , a proci pedig 8x400-on megy.
Arra gondoltam hogy 2db 2 GB-os modult tennék a helyükbe.
Miért mondják vajon , milyen hátrányai lehetnek a dolognak ?Előre is köszi minden szakértőnek a segítőséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest