Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
Az új májkrémszafthoz még nem volt szerencsém, a visztát végigszenvedtem rc-től, nem mondom hogy nem volt hasznos, de nem vágyom újrakezdeni a héttel. Picit becsömörlöttem a "biztonsági szint" elméleti értelmezésének szoftveres leképezéseitől, hogy finom legyek és nőies. Utánaolvasáskor meg ezek a genomikából szedett szakszavak angolul teljesen tönkretesznek. Még a szakszótárban sincs fordítása. A sok kockafejű állat.
-
priti
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
Szerintem felesleges a 6GB és a DDR2 ára csak lefelé mehet (most a Ft árfolyamtól tekintsünk el) szóval felesleges megvenni kvázi előre. Ami a tuningot illeti semmi sem garantálja, hogy négy modullal fog úgy menni, mint kettővel (több példa van az ellenkezőjére)
Ha kell a 4 GB szerintem inkább add el a 2x1-et és vegyél egy 2x2-es kitet, úgy nagyobb sanszod van jobb tuningra, meg azért is, mert most még könnyebb eladni 2x1GB-ot, mint mondjuk egy év múlva.Szerintem inkább a multitaszk miatt van a folyamatonkénti "korlát" ami megint csak ilyen féligazság, de mindegy mert 64 biten se jobb a helyzet enni meg nem kér a parancs, ez ilyen "ártani nem használ" ha beírod, specifikusan segíthet, én így használom, káros mellékhatása nincs, nem nagy meló egy emelt szintű parancssorba beírni egy sort, szóval miért ne, ha csak egy dolog van amibe nem szaladok bele emiatt már megérte.
-
Zsubi
őstag
válasz
KaraDani
üzenetére
Nekem így mennek 1240Mhz 2.1V mellett
Köszi a képet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa EVO
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- 4x4Gb DDR4 2400Mhz XMP BALLISTIX RAM
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest