Hirdetés
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
Az új májkrémszafthoz még nem volt szerencsém, a visztát végigszenvedtem rc-től, nem mondom hogy nem volt hasznos, de nem vágyom újrakezdeni a héttel. Picit becsömörlöttem a "biztonsági szint" elméleti értelmezésének szoftveres leképezéseitől, hogy finom legyek és nőies. Utánaolvasáskor meg ezek a genomikából szedett szakszavak angolul teljesen tönkretesznek. Még a szakszótárban sincs fordítása. A sok kockafejű állat.
-
priti
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
Szerintem felesleges a 6GB és a DDR2 ára csak lefelé mehet (most a Ft árfolyamtól tekintsünk el) szóval felesleges megvenni kvázi előre. Ami a tuningot illeti semmi sem garantálja, hogy négy modullal fog úgy menni, mint kettővel (több példa van az ellenkezőjére)
Ha kell a 4 GB szerintem inkább add el a 2x1-et és vegyél egy 2x2-es kitet, úgy nagyobb sanszod van jobb tuningra, meg azért is, mert most még könnyebb eladni 2x1GB-ot, mint mondjuk egy év múlva.Szerintem inkább a multitaszk miatt van a folyamatonkénti "korlát" ami megint csak ilyen féligazság, de mindegy mert 64 biten se jobb a helyzet enni meg nem kér a parancs, ez ilyen "ártani nem használ" ha beírod, specifikusan segíthet, én így használom, káros mellékhatása nincs, nem nagy meló egy emelt szintű parancssorba beírni egy sort, szóval miért ne, ha csak egy dolog van amibe nem szaladok bele emiatt már megérte.
-
Zsubi
őstag
válasz
KaraDani
üzenetére
Nekem így mennek 1240Mhz 2.1V mellett
Köszi a képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest