Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
fsb-t nyomasd föl...apránként....
(bár én úgy kezdem általában a tuningot, hogy beállítok egy általam elképzelt plafont [mondjuk 1200mhz
] és ha nem bírja úgy lépkedek vissza az fsb-vel illetve a fesszel fölfelé amíg stabil nem lesz valahol...)
bár nem tudom milyen procid van pontosan, de biztos bírja a tuningot egy kicsit...(intel bírja
)
viszont ha tutira akarsz menni akkor fsb emelés során a proci szorzót vegyed visszább, hogy az alap órajel környékén tartsd...így ki tudod zárni, hogy ha esetlegesen teszt során hibázik akkor az valszeg nem a proci miatt lesz..mondjuk én AMD-s rendszerrel tolom ami azért másabb meg ez csak az én eljárásom.....sőt én ehhez képest is máshogy csinálom, de valaki biztos ír még valami okosat...
ízlések és pofonok..... a tuningot meg lehet közelíteni több féle módon is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Revolut
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
] és ha nem bírja úgy lépkedek vissza az fsb-vel illetve a fesszel fölfelé amíg stabil nem lesz valahol...)
)