Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Az 1,8-as ramokra ez igaz, kiegészíthetem A-Data Extreme Edition-nal, nekem olyan volt "800+" -ba és az is köszöni szépen jól érzi magát. Mondjuk mióta eladtam nem húzzák, de egy évig megkapta tőlem ami jár és imádta.
A mostaniakat, ezeket a kettő meg két volt fölötti alapfeszes ezres, 1066-os ramokat nem vágom. A mostani OCZ-m gyári fesze 2,2V például. Az elmélet szerint 2,4V, 2,5V-ig simán lehetne adni neki a delejt, de ha megnézem tök ugyanazzal a chip-pel van szerelve, mint ami a crucial kitemen volt, ami meg 2V-os volt gyárilag. Oké hogy gyárilag válogatott biztos, ha cl5 1066-osnak adták el és nem cl4 800-as, cl5 ezresnek, de attól még ugyanaz a chip. Az elektronmigrációt szem előtt tartva nem adekvát válasz, hogy ha az 1,8-as ramok bírták a +0,2V-ot, akkor ezek is bírni fogják.
Ha pölö auto-n hagyom a lap nem ad neki magától még 2,2V-ot se 1066-on, hanem az időzítést lazítja le ami tök logikus, mert ő a chip-et "látja" nem a vakító csomagolást. Szép ez a hetpájperdő, amit tettek a reaper-re, de a hűtés csak a dolog egyik fele. Óvatos duhaj vagyok, most nyírtam ki pár napja a crucial-t, mondjuk én 1:1-ben járatok mindig, szerintem úgy a legjobb. Nyilván előttem nyomták ki a szemét 2,65V-al, legalábbis ezzel nyugtatom magam, de mostmár DDR3-ra váltásig nem akarok még egy garival szórakozni. -
Laraxior
titán
mi is a helyzet a Celljeiddel? Nálam is ugyanazok a tünetek... adhatok neki 2.4Vot?
Mert 2.38 Von egyáltalán nem stabil ..pedig csak 1024MHzen akarom hogy menjen...CL5ben.
Garis..és vissza küldöm garba..csak addig nagyon nem szeretnék default órajelekkel bohóckodni... a blend teszt egy mp után kidob..sajna
hiába stabil a procim 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Jövedelem
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert 2.38 Von egyáltalán nem stabil ..pedig csak 1024MHzen akarom hogy menjen...CL5ben.
Garis..és vissza küldöm garba..csak addig nagyon nem szeretnék default órajelekkel bohóckodni... a blend teszt egy mp után kidob..sajna