Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Az 1,8-as ramokra ez igaz, kiegészíthetem A-Data Extreme Edition-nal, nekem olyan volt "800+" -ba és az is köszöni szépen jól érzi magát. Mondjuk mióta eladtam nem húzzák, de egy évig megkapta tőlem ami jár és imádta.
A mostaniakat, ezeket a kettő meg két volt fölötti alapfeszes ezres, 1066-os ramokat nem vágom. A mostani OCZ-m gyári fesze 2,2V például. Az elmélet szerint 2,4V, 2,5V-ig simán lehetne adni neki a delejt, de ha megnézem tök ugyanazzal a chip-pel van szerelve, mint ami a crucial kitemen volt, ami meg 2V-os volt gyárilag. Oké hogy gyárilag válogatott biztos, ha cl5 1066-osnak adták el és nem cl4 800-as, cl5 ezresnek, de attól még ugyanaz a chip. Az elektronmigrációt szem előtt tartva nem adekvát válasz, hogy ha az 1,8-as ramok bírták a +0,2V-ot, akkor ezek is bírni fogják.
Ha pölö auto-n hagyom a lap nem ad neki magától még 2,2V-ot se 1066-on, hanem az időzítést lazítja le ami tök logikus, mert ő a chip-et "látja" nem a vakító csomagolást. Szép ez a hetpájperdő, amit tettek a reaper-re, de a hűtés csak a dolog egyik fele. Óvatos duhaj vagyok, most nyírtam ki pár napja a crucial-t, mondjuk én 1:1-ben járatok mindig, szerintem úgy a legjobb. Nyilván előttem nyomták ki a szemét 2,65V-al, legalábbis ezzel nyugtatom magam, de mostmár DDR3-ra váltásig nem akarok még egy garival szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest