- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Általánosságban elmondható, hogy csekély mértékű plusz feszt (BIOS-ból 0.2V csekélynek minősül nyilván) a chipek 90%-a hosszabb távon is elvisel. A "levetett" motyóimat általában elajándékozom ismerősöknek, vagy a családban építem be vhova, így nyomom tudom követni a további életüket, és így elég széles körű adatbázis áll rendelkezésemre.
) Geil Ultra 1.8V helyett 2.1V-n 2006 február óta, GMH, GKX chipes modulok ugyanennyi plusz fesszel 2006 szeptembere óta, Kingmax 2007 január óta szintén +0.2V-vel hibátlanul üzemel. Igazából még nem találkoztam olyan DDR2 modullal, ami megsínylett volna egy ien mértékű 24/7-ben alkalmazott fesz emelést. 2006 előtti tapasztalataim nincsenek, mint ahogy DDR2 modulok se nagyon voltak még, így 5-6 éves intervallumról nem tudok beszámolni - ahogy senki más sem.
Dehogy vettem kötözködésnek, én is szeretek pontosan fogalmazni.
Az én lentebb említett CellShock-jaim mondjuk kicsit megkergültek a 2.65V-től. Szokásos tuningbetegség, jelentősen megnőtt a feszigényük, így 2.4V alatt nem hajlandók elindulni, ami egy CMOS reset után default VDimm-mel ugye gondot okoz. Ettől függetlenül a mai napig vígan üzemelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest