Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Akitől vettem,éppen most próbál valami cserét elérnia szállítójánál (mivel nem volt garis....).Amúgy pont a borda hiánya miatt elég gyakran fogdostam a ramot használat közben,de sosem volt túl forró.
3 házhűtő van a gépben (12-es elől-hátul,9-es oldalt),és a lapom sem ment még 50 fok fölé.Amikor meg ezek a 40fokok voltak,levettem a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Nalam volt 3x2x1G geil ultra. Ebbol az elso pakk 2.1V-n vitte a 970-et cl5-ben es cl4-el a 900-at, nemtom mennyire volt stabil nem haver ramjai voltak es nem teszteltem annyira sokat. A masodik ketto az erdekesebb. Nalam csak 2.1V-t adhatok es ott biza szarik bootolni kb 860 felett cl5-felett. viszont havernak 2.2V-n win bootol 1000-en is, de asszem nem maximalisan stabil. szal van valami határfeszultseg 2.1 es 2.2V kozott. Szal nekem nincsenek annyira rossz tapasztalataim rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest