Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Akkor valószínű,hogy a ninja mellé még úgy se férne be...hát mindegy,akkor marad a hr-07.
-
hülyegyerek
addikt
Mivel a mostani ramom szerintetek a meleg miatt adta meg magát,a következő párosra már most tervezem az aktív hűtést,csak nem tudom,melyik a jobb: OCZ XTC memory cooler (2db 6-os ventivel),vagy HR-07.
Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Akitől vettem,éppen most próbál valami cserét elérnia szállítójánál (mivel nem volt garis....).Amúgy pont a borda hiánya miatt elég gyakran fogdostam a ramot használat közben,de sosem volt túl forró.
3 házhűtő van a gépben (12-es elől-hátul,9-es oldalt),és a lapom sem ment még 50 fok fölé.Amikor meg ezek a 40fokok voltak,levettem a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Üdvözlet.
Vettem decemberben 2x1Gb 800-as MicronD9DQW ramot.Megjött postán,bedobtam a gépbe,ki is írta,hogy 2Gb Dual Channel PC6400.Akkor nem foglalkoztam vele többet,mivel szépen ment 4-4-4-12-n,többet meg nem akartam kihozni belőle.
Kb. 2 hónapja kezdődtek a gondok,a gép kidobált játékból,állandó fagyás,kékhalál volt.
Először a lapra gyanakodtam,de később kiderült,hogy az egyik ddrmodul rossz,nem is indult el azzal az eggyel a gép.
Szerntetek ez normális,hogy 5 hónap használat után adja meg magát egy ram? (2,15V-on hajtottam,az alapfesze pedig 2,1V....)
Valamint ez szerintetek gyári hiba,vagy valami itthon tett be neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest