- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
laragirl83 #292 üzenetére
Akkor valószínű,hogy a ninja mellé még úgy se férne be...hát mindegy,akkor marad a hr-07.
-
hülyegyerek
addikt
Mivel a mostani ramom szerintetek a meleg miatt adta meg magát,a következő párosra már most tervezem az aktív hűtést,csak nem tudom,melyik a jobb: OCZ XTC memory cooler (2db 6-os ventivel),vagy HR-07.
Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Akitől vettem,éppen most próbál valami cserét elérnia szállítójánál (mivel nem volt garis....).Amúgy pont a borda hiánya miatt elég gyakran fogdostam a ramot használat közben,de sosem volt túl forró.
3 házhűtő van a gépben (12-es elől-hátul,9-es oldalt),és a lapom sem ment még 50 fok fölé.Amikor meg ezek a 40fokok voltak,levettem a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Üdvözlet.
Vettem decemberben 2x1Gb 800-as MicronD9DQW ramot.Megjött postán,bedobtam a gépbe,ki is írta,hogy 2Gb Dual Channel PC6400.Akkor nem foglalkoztam vele többet,mivel szépen ment 4-4-4-12-n,többet meg nem akartam kihozni belőle.
Kb. 2 hónapja kezdődtek a gondok,a gép kidobált játékból,állandó fagyás,kékhalál volt.
Először a lapra gyanakodtam,de később kiderült,hogy az egyik ddrmodul rossz,nem is indult el azzal az eggyel a gép.
Szerntetek ez normális,hogy 5 hónap használat után adja meg magát egy ram? (2,15V-on hajtottam,az alapfesze pedig 2,1V....)
Valamint ez szerintetek gyári hiba,vagy valami itthon tett be neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest