Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
SimonYana
üzenetére
Es te elhiszed amit egy program mond ? Mar parszor le volt irva hogy feszkomeres programmal nem igazan hiteles. A tobbi feszre is orbitalis hulyesegeket szokott irni, nekem is hulyeseget ir. En a cpu-z fesz mereseben sem nagyon bizom, de nincs mas.
nagash: Dual chanelben mennek a ramok ? Jo slotokba raktad ? (idozitest manualisan kell beallitanod, alapbol 5-5-5-18-on megy, de ezt 4-4-4-12-re kell allitani mint Zé is irta)
-
-
Ribi
nagyúr
Nalam volt 3x2x1G geil ultra. Ebbol az elso pakk 2.1V-n vitte a 970-et cl5-ben es cl4-el a 900-at, nemtom mennyire volt stabil nem haver ramjai voltak es nem teszteltem annyira sokat. A masodik ketto az erdekesebb. Nalam csak 2.1V-t adhatok es ott biza szarik bootolni kb 860 felett cl5-felett. viszont havernak 2.2V-n win bootol 1000-en is, de asszem nem maximalisan stabil. szal van valami határfeszultseg 2.1 es 2.2V kozott. Szal nekem nincsenek annyira rossz tapasztalataim rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest