Hirdetés
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem a ram tuningról.
Hétvégén kipróbáltam a gépemet egy kis tuning erejéig. 8x400-an megy a proci, a memók 800-on 4-4-4-12 ben, fsb:dram 1:1. a memory multiplier 2.00 volt.
Majd kipróbáltam 9x356-on a procit, a memók 2.40-es szorzóval 854-en mentek 4-4-4-12ben, és a prime95 15-20 perc után lefagyott és a gép kékhalállal újraindult, de crysis alatt jól ment, viszont vista az furcs volt, mert a vezérlőpultot megnyitva nem jöttek be az elemek, a számítógép tulajdonságaira rákattintva nem történ semmi, nem jött be a tulajdonság ablak. Ez a ram miatt lehetett, nem bírta esetleg?A másik, hogyha 9x-es szorzón járatnám a procit akkor ugye kevesebb az fsb, és 2.00 memória szorzó használata esetén akkor kevesebb mhz-en jár a ram. Ez nem árt a ramoknak? És, ha így használom, akkor elméletileg több fsb-t tudok elérni 9x-es szórzón, mert a ram nem megy 800 mhz fölé?
Remélem érthető voltam.
-
zolee0307
őstag
A memóriák időzítését azt, hogy lehet változtatni?
Twinmos memókról van szó.
A biosban kell azt, vagy hol?
Boccs a hülye kérdésért, de nem vagyok vmi járatos még a tuning terén. -
zolee0307
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
És honnan tudom, hogy mennyi feszt kell emelni, illetve miből tudom, hogyha emelem a feszt és az órajelet ott még stabilan megy?
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van 2x1 gb Twinmos DDR2 800 mhz memória és ezeket mennyire lehet tuningolni, mekkora feszültséget bírnak még el, egy GA-N650SLI-DS! lapban vannak.
Egyébként a Twinmos memóriák milyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest