Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
nekem az a-data memóim 800-on cl4-en - amit gyárilag produkálni a kéne - folyamatosan elkékhaláloznak, ami elég idegesítő. Most visszavettem 5-5-5-18-ra és így most megy rendesen..de akkor sem vagyok igazán megelégadve vele - lehet, hogy a subtimingeknél vágtam el vmit? Mindent autora raktam, kivéve egyet aminél nem lehetett ott beírtam 0-át és adieu! Lehet ez a ludas? Ja és még vmi: az MS process monitor-t hogy kell használni? tudom láma kérdés
A legtöbbnél ''success''-t ír ki, de vannak olyanok elszórtan, ahol Name not found, meg Path not found, Buffer overload....ezekkel mit kezdjek...''error'' még volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A legtöbbnél ''success''-t ír ki, de vannak olyanok elszórtan, ahol Name not found, meg Path not found, Buffer overload....ezekkel mit kezdjek...''error'' még volt