- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Szia p5k miben mentek ilyet a ramjaid??? nekem p5k deluxe wifi ap van és most akarok beletenni 1150-es OCZ reapert, nem tudom, hogy 1200-t ki fogom tudni-e hajtani belőle. Ha nem, akkor meg egy P45/X48 lapra cserélnék, akkor már lehet hogy DDR3-mal, de a ddr2-t jobban preferálom.
Túlhajtásra melyik alaplap a legjobb? Gigabyte GA-P45-extreme elvileg 1333 felett (1600-ig) támogatja a túlhajtást, eddig adatokban ez a legjobb amit találtam. másik szempont meg az lenne hogy 2db 4850-es ATI-t akarok használni és nem tudom hogy a 2x16x pci express kell e szükségesen hozzá, mert azt csak az X48 chipset tudja a P45 "csak 2x8" csatornát tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest