Hirdetés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Corsair TwinX 800 MHz, CL4-es (4-4-4-12 @ 2.1 V a gyári adat). Sehogy se tudom 900 MHz fölé húzni, de igazából még addig sem... Mit kéne állítanom?
Az időzítésekkel nem nagyon tudok babrálni, mert fingom sincs, hogy mennyre állítsam őket. A fesz.-t már felvettem 2.3-ra is, de be se indul a gép, ha már 850 MHz-en akarom járatni őket. Szerintem ez marhára nem normális, bírniuk kéne legalább vagy 1000 MHz-et, nemde?
Mivel szinte csak az időzítéseket nem állítottam (próbáltam még 5-5-5-18-on, az a másik gyári adat, de ezen se értem el sokkal többet), ezért gondolom, hogy ezzel van a probléma.Mennyire kéne állítanom az időzítéseket, hogy az 1000 MHz körüli értéket elérjem? Egyáltalán honnan kéne tudom / honnan lehet tudni, hogy mennyire kell állítani az időzítéseket? Gondolom, csak van valami logikája...?

A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az időzítésekkel nem nagyon tudok babrálni, mert fingom sincs, hogy mennyre állítsam őket. A fesz.-t már felvettem 2.3-ra is, de be se indul a gép, ha már 850 MHz-en akarom járatni őket. Szerintem ez marhára nem normális, bírniuk kéne legalább vagy 1000 MHz-et, nemde?