Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
szasanyi: Tisztázzuk a dolgot: Leírtam, hogy Q6600-hoz kell a RAM, ami Asus P5KC-ben lesz. Erre megkérdezed, hogy milyen procim van.
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé... 
Ribi: Nektek meg az nem tűnt fel, hogy (újra leírom) lényegtelen, milyen procim van, mert nem emellé lesz berkava az új RAM, mégcsak nem is ebbe az alaplapba, de úgy tűnik, hogy már ketten is félreértettétek, annak ellenére, hogy ezt ezelőtt már 2-szer is leírtam.
Qru: Köszönöm a segítőkész leírást (és a többieknek is köszönöm, akik segítettek), végülis Corsair 800 MHz CL4 lett belőle.
Remélem, jól válaszottam. Egyébkéne a KingMax-ot már csak azért sem mertem megvenni, mert féltem attól, hogy esetleg nem támogatja a lap. (Nem volt a támogatott RAM-ok listájában)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PH! Szakszervezet
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé...