- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
szasanyi: Tisztázzuk a dolgot: Leírtam, hogy Q6600-hoz kell a RAM, ami Asus P5KC-ben lesz. Erre megkérdezed, hogy milyen procim van.
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé... 
Ribi: Nektek meg az nem tűnt fel, hogy (újra leírom) lényegtelen, milyen procim van, mert nem emellé lesz berkava az új RAM, mégcsak nem is ebbe az alaplapba, de úgy tűnik, hogy már ketten is félreértettétek, annak ellenére, hogy ezt ezelőtt már 2-szer is leírtam.
Qru: Köszönöm a segítőkész leírást (és a többieknek is köszönöm, akik segítettek), végülis Corsair 800 MHz CL4 lett belőle.
Remélem, jól válaszottam. Egyébkéne a KingMax-ot már csak azért sem mertem megvenni, mert féltem attól, hogy esetleg nem támogatja a lap. (Nem volt a támogatott RAM-ok listájában)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Le Mans Ultimate
- Windows 11
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé...