- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
Pá
addikt
Köszi közben már megtaláltam, mindjárt ki is próbálom.
Egyébként pont ezért nem szeretem a túl nagyra duzzadt topicokat, hogy sok benne a nem odavaló hsz, aztán amire végigolvasom nem csak a dct fogom megtanulni hanem képben leszek a rendszeresen odairogatók magánéletével is...
szerk: müxik, király
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Ok, ha már itt tartunk akkor nem tudod, hogy miért van, hogy ezt a dc klienst szinte alig engedik be a normális hubokra?
Mindenhol azt írják, hogy ebből min 12es vagy háyas verzószámú kéne, meg hogy nekem 1es van, meg hogy elavult a kliensem, pedig ez azért nem egy régi kliens?
Van olyan hub ahova beenged, de egy csomó nem, nem tudod mi lehet ez?
Vagy miért nem ismerik fela hubok, hogy nem régi verzió?
Van amelyik hub azt írja, hogy nem szabályos a TAG, lehet hogy ez a gond?
szerk: ok bekukkantok oda is
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
világos, köszi
Csak azért az sem mindegy, hogy 20-30kval vagy 150-160-nal jön le a cucc...
Azért most mindenesetre elgondolkoztam...
szerk: egyébként ha mégis hibát vétene letöltés közben azt a letöltés végén kiírja, vagy majd csak akkor veszem észre ha kiírtam cdre és nem megy?
Azért kérdezem mert nekem még sosem volt hibás letöltésem, igaz nem dczek túl rég óta, ezért is vagyok ilyen optimista egyelőre.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
RC8
A settings/segment downloading-nál van legalsó sor, ilyen szövegmező
''Don't use segment downloading forthis filetypes:''
és a szövegmezőben lehet megadni, hogy miket ne töltsön többszálon, alapból ezek vannak megadva:
(.iso)|(.bin)|(.img)|(.r(ar)|[0-9]+)
Lehet, hogy te reflexből kitörölted a szövegmezőt, amikor feltetted a dc++t -
Pá
addikt
Okok, pár hszszel ezeleőtt(mielőtt még letöltöttem a filet) pont ezt kérdeztem, hogy az alapbeállításoknál miért nem engedélyezett ilyesmit letölteni és akkor nem válaszolta senki, hogy ajánlott/nem ajánlott, közben lejött a file, ráadásul jól és ennek örültem.
Olyannyira hogy mindjárt lent van a második cd, szintén többszálon...
De a kérdésem még mindig áll, hogy ha valaki tudja miért nem lehet alapból ilyesmit többszálon tölteni szóljon. Gondolom azért, mert elronthatja, csak akkor azt nem értem, hogy miért csak az *.iso, *.bin és ilyesmi fileokat nem engedte alapból ezek miért mások mint ha mondjuk egy avit, vagy mp3at töltök? -
Pá
addikt
Közben lejött a file, ki is írtam cdre és nem volt semmi baja, többszál ide vagy oda.
-
Pá
addikt
Azt meg tudja valaki mondnai, hogy mi baj lehet belőle, ha *.bin, *.iso stb fájlokat többszálon töltök dcn? Csak mert a StrongDC alapbeállításában úgy van, hogy ezeket nem lehet többszálon tölteni, miért? Eetleg hibás lesz a file? Csak mert én most épp többszálon töltöm és jó lenne tudni, mielőtt kiírom cdre.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest