- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
nanorambo #364 üzenetére
Csakhogy a két dolog (csalók+mindent elvesztesz) tönkre vágja az egész játékot. Nyilvánvaló hogy valamit ki kell találni erre a problémára. Diablo 3-ban nekem pl van 60-as HC karakterem. De ott nem is áll fenn a lehetőség hogy egy csaló miatt elvesztem. Ha meghal akkor az vagy az én hibám vagy a netkapcsolaté/blizzé. Ez így elfogadható. De az hogy a 13 éves Pistike poénból és e-penis növelésből kinyír a szerveren mindenkit és tönkreteszi akár egy hónap "munkáját", már nem.
-
Huma
addikt
válasz
DokiBaxxi #362 üzenetére
A 90%-uk 25 év alatti. De főleg tinikorban divat a csalás.
BF-ben volt olyan csaló aki azzal fűszerezte a dolgot, hogy miközben halomra lőtt mindenkit, folyamatosan fikázta őket hogy milyen bénák, meg hogy nem tudnak játszani és hogy ő mekkora ász. Hamar át is ment mindenki másik szerverre. Sajnos gondolom a csaló is.Viszont BF-ben nem vesztesz semmit, csak egy meccset, nincs tétje. Itt viszont akár az egész havi játékod odalehet egy csaló miatt. És ez nagyon nem jó. Garantálom, hogy a játék bukás lesz, ha a csalókat nem tudják kiszűrni és minden holmija elveszik az embernek egy-egy ilyen miatt. Pár alkalom után minden normális embernek tele lesz a töke velük és inkább hagyja az egészet a fenébe.
A megoldás a jelszavas szerverek lehetnek, de ez kicsit megbonyolítja a dolgokat. -
Huma
addikt
válasz
DokiBaxxi #354 üzenetére
Remélem rágyúrnak majd a csalók kiszűrésére mert az az egyik sarokköve a multis játékoknak. Egy-egy csaló simán tönkretesz egy szervert. Engem BF-ben is baromira irritáltak. Azonban ebben a játékban nem csak 10 másodpercet, meg egy jó pozíciót veszíthetsz, hanem egy rakás felszerelést, akár egy hónap gyűjtögetésének az eredményét. Mivel kizárt hogy a csalókat teljes mértékében ki tudnák szűrni ezért mindenképp kellene valami lehetőség, hogy ne veszíts el mindent halál esetén. Akár egy biztos hely ahol tárolhatod a cuccaid akár az hogy nem veszítesz el mindent halál esetén.
-
Huma
addikt
Miért? Most is az van hogy akár 2-3 óráig nem találkozol senkivel.
Azt amúgy én is mondtam, hogy nem túl jó a jelenlegi kempelésszimulátor jelleg. Sok extra tartalom kell még bele. Pl lehetnének városok ahol npc-k vannak akikkel lehet pl kereskedni. Lehetne kajálni, aludni, stb. Esetleg saját szoba vagy láda ahol tarthatnád a cuccaidat és ezek nem vesznének el ha meghalsz. Valamint a városban természetesen nem lehetne megtámadni a másikat. -
Huma
addikt
50 nem sok. De ha azt vesszük, hogy elméletileg nagyrészt kipusztult az emberiség...
Ekkora népsűrűségnél még csak nem botlik lépten-nyomon jk-ba az ember.Az lenne a tuti ha mmo-hoz hasonló méretű világ lenne és rengetegen csatlakozhatnának. Persze azért lenne valami ésszerű limit hogy ne menjen át agyatlan fps-be hanem tényleg akár több óra is eltelne anélkül hogy másik játékosba botlana az ember.
-
Huma
addikt
válasz
CrusherW #310 üzenetére
Itt nem lehet cuccokat bespájzolni? Minden elveszik mikor meghalsz? Kezdheted előröl az egészet?
Amúgy ahogy a hozzászólásokat olvasom attól tartok, hogy ez a játék nem fog másról szólni mint kempelésről. Az meg elég értelmetlennek tűnik számomra. Pedig az alapötlet szerintem nagyon jó.
Az lenne az igazi ha a játékosok nagy hatással tudnának lenni a környezetükre. Pl többen összeállnak és felépítenek egy kis falut/erődöt. Lehetne piacot üzemeltetni ott. Esetleg lehetne farmot létrehozni és kajával kereskedni. Persze ezt már nagyon túlgondoltam.
-
Huma
addikt
válasz
ElDiabloo #296 üzenetére
Hivatalos:
Rendszerkövetelmények
Minimum:
Processor: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 10 GB available spaceRecommended:
Processor: Intel Core i5-2300 or AMD Phenom II X4 940 or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 7750 with 1 GB VRAM or better
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 14 GB available space
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged