- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
z0l1ka
aktív tag
Részben egyet értek veled
Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed
De ha kicsit belegondolunk, akkor az se lenne jó szerintem ha meghalnál majd pár száz méter gyaloglás után újra tele lennél jó felszereléssel ..az már nem survival
Viszont lehet majd lesz valami módja ennek a későbbiek folyamán , mivel még most csak a negyede a felszereléseknek ami most a játékban benne van ..Más.:aki esetleg nem értesült még róla, jövőhét szerdán 0.37-es patch élesbe
swagger55
Igen sajnos még most nagyon sebezhető a játékremélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert
-
bugylee
tag
Most komolyan, szerinted mi értelme van annak egy mmo-ban, hogy 2-3 óráig nem találkozol senkivel??? Nem az a játék baja, h sokan v kevesen vannak, hanem nincs mit csinálni. Megvan a gear, kempelgetsz v rambózol, lelőnek v te lősz le mást, aztán itt a vége. Megunod mert nincsenek célok. A lényege a zombik lennének, márha lennének. De egyelőre nincsenek.
-
nanorambo
őstag
A játék még eléggé kezdeti stádiumban van, a hivatalos fórumra várják az ötleteket/észrevételeket. Semmi sincs kizárva. Amúgy láttam egy képet, amin a csávó kofát játszott. Kipakolt maga elé egy csomó mindent az útra és leült.
Én az íjakat várom nagyon, remélem lesznek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest