Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Egész jó
közben nekem is sikerült kipróbálni eme csodálatos ruhát
Háááát mit mondjak ,rohadt jó (lenne ) de nekem is állandóan melege van és nem bírom magam lehűteni hiába öltözök teljesen le ,másik meg állandóan éhes vagy szomjas
tehát etetni meg itatni kell elég sűrűn mint a tamagocsit
Bár ez lehet annak a következménye hogy állandóan "Hot " a karakter ... Mindenesetre egész jól el lehet benne bújni
Csak hát mondom az baj , minden nyűge előjön a karakternek

Pár kép , igaz Én AK101 -el nyomulok és nem sniperrel

-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Ezt az álcaruhát hogy lehet összepakolni?
Tudtok olyan listát vagy videót (lehetőleg magyar nyelvűt), ahol le van írva hogy mit mivel rakok össze és mi lesz belőle?
pl.: bot +kötél +horog =horgászbot ehhez ásóval kukacot ásni vagy ilyesmi.
De itt is szívesen fogadom a vállalkozó kedvűeket akik részletesen leírják, miket lehet megcsinálni a DayZ-ben.És ha olyan jó az összefoglaló, mehetne is az első kiemelt hozzászólásba mint maradandó információ. Így a kezdők is már láthatnák, és nem kellene mindenkinek elmagyarázni mit hogyan és merre.
Kezdő lépések és alapismeretek a DayZ Standalone világában! címmel vagy valami ilyesmi.Oda lenne írva kik készítették: pl köszönet xy-nak és z-nek a munkájukért stb...
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
közben nekem is sikerült kipróbálni eme csodálatos ruhát
Háááát mit mondjak ,rohadt jó (lenne ) de nekem is állandóan melege van és nem bírom magam lehűteni hiába öltözök teljesen le ,másik meg állandóan éhes vagy szomjas
Bár ez lehet annak a következménye hogy állandóan "Hot " a karakter ... Mindenesetre egész jól el lehet benne bújni
Csak hát mondom az baj , minden nyűge előjön a karakternek