- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #1547 üzenetére
Találtam.
Itt van a többi (nem tudom benne vannak már mind). [link]
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1547 üzenetére
ah oké köszi
maszkot nem találtam viszont plexit a sisakra igen ,jól néz ki a rohamsisak
Engem csak a zombik idegesítenek ,de csak az a része amikor leölök egy zombit majd esetleg szépen leülök kajázni erre a semmiből fogalmam sincs honnan de jön és elkezd ütni
ma is a kútnál mondom megtöltöm a kulacsom vízzel ,odamegyek óvatosan nem töltöttem egyből gondoltam várok hátha szalad a zombi utánam ,de nem láttam sehol senkit aztán neki álltam tölteni és erre hallottam egy zombi hangot és már csak azt vettem észre hogy üt a nyomorult és persze animáció közbe nem is tudtam mozogni rám vert két akkorát hogy nyögtem és a lábam is fájt
szóval vannak a semmiből felbukkanó zombik .és ez már régen megvan ezt kijavíthatnák végre mert nagyon bosszant ,amúgy minden oké nekem ezt leszámítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest