Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spank309

csendes tag

Ember... 2. napja játszom. El van törve a bokám és mit tudnék mást csinálni mint gépezni... Már vagy 10x meghaltam eddig sosem volt semmi jó dolgom. De ma délelőtt mentem a kamionnal kb. annyi benzin volt benne hogy a térkép felét átgurultam vele, aztán ott hagytam. Egyszer voltam a nagy reptéren, mire feltűnt két elég fullos katonai ruhás csávó, és már pont nyomtam hogy felteszem a kezem mert amúgy is úgy játszok, aztán vége is lett a játéknak :D Most egész jól állok van már taktikai mellényem is, találtam egy ak-t már csak tár kell hozzá, de van egy pumpálós shutgun-om is imádom, van most töltényem hozzá rendesen. Volt egy rész ahol rendes adrenalint kaptam, rég volt ilyen játékok közben. Egy csávóval futottam össze megint már rántottam volna a fegyvert de addigra feltette a kezét, be voltam szarva h lelőnek megint. Izgalmas. Sajnos minimum grafón játszok mert a laptopomban integrált a kártya, de nemsoká majd építek egy gépet. Ti milyen szervereken játszotok? Én általában az Outlaw Regular-on vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák