Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
Ember... 2. napja játszom. El van törve a bokám és mit tudnék mást csinálni mint gépezni... Már vagy 10x meghaltam eddig sosem volt semmi jó dolgom. De ma délelőtt mentem a kamionnal kb. annyi benzin volt benne hogy a térkép felét átgurultam vele, aztán ott hagytam. Egyszer voltam a nagy reptéren, mire feltűnt két elég fullos katonai ruhás csávó, és már pont nyomtam hogy felteszem a kezem mert amúgy is úgy játszok, aztán vége is lett a játéknak
Most egész jól állok van már taktikai mellényem is, találtam egy ak-t már csak tár kell hozzá, de van egy pumpálós shutgun-om is imádom, van most töltényem hozzá rendesen. Volt egy rész ahol rendes adrenalint kaptam, rég volt ilyen játékok közben. Egy csávóval futottam össze megint már rántottam volna a fegyvert de addigra feltette a kezét, be voltam szarva h lelőnek megint. Izgalmas. Sajnos minimum grafón játszok mert a laptopomban integrált a kártya, de nemsoká majd építek egy gépet. Ti milyen szervereken játszotok? Én általában az Outlaw Regular-on vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most egész jól állok van már taktikai mellényem is, találtam egy ak-t már csak tár kell hozzá, de van egy pumpálós shutgun-om is imádom, van most töltényem hozzá rendesen. Volt egy rész ahol rendes adrenalint kaptam, rég volt ilyen játékok közben. Egy csávóval futottam össze megint már rántottam volna a fegyvert de addigra feltette a kezét, be voltam szarva h lelőnek megint. Izgalmas. Sajnos minimum grafón játszok mert a laptopomban integrált a kártya, de nemsoká majd építek egy gépet. Ti milyen szervereken játszotok? Én általában az Outlaw Regular-on vagyok.