- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2601 üzenetére
-
spank309
csendes tag
Persistence Off
-
spank309
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2563 üzenetére
A helyzet az hogy a 100 emberből 1 tudja azt hogy a vízben is fel lehet szedni a cuccokat... Egyszer leejtettem egy akm-et a vízben mert börtön úszás közben babráltam vele és bele esett a vízbe és belső nézetben kerestem legalább 20 méter volt a víz és fel lehetett venni.... Csak felé kellett menni Tab-bal.
-
spank309
csendes tag
Nálam is elég sokszor behal a frissítés óta, bár nekem csak annyit ír h Dayz leállt. I5 Nvidia
-
spank309
csendes tag
Így igaz, a legnagyobb loot forrás kajából is tonna számra van, viszont a legveszélyesebb hely is, én azt ajánlom mindeninek főleg a kezdőknek hogy kora reggel menjenek oda amikor szinte nincsenek a szervereken, de még úgy is elhalálozhat
Jelenleg a legveszélyesebb hely, a legjobban felszerelt emberekkel, Én most is ott vagyok de már meguntam úgyhogy távozok elég fullosan 5db ak csigatárral
fullos akm-el már csak scope kéne rá, általában taktikai sint is találni ott amire rámegy a lámpa.
Szerk. Haveromnál 11db 30-as mp5 tár van
és folyamat találni...
-
spank309
csendes tag
Most volt frissités de már tele van hackerekkel, örök élet falon átmenés, lerágott... Miért jó ez?
-
spank309
csendes tag
Srácok nektek sikerül a tűzgyújtás frissítés óta? Többször is csináltam már de most nem csinál semmit, nincs Ignite a gyufával, a fát se rakja rá grafikusan csak Iventory-ban látszik.
-
spank309
csendes tag
Nálam max 4-ig megy fel a ram, 8Gb Kingston HypeX Fury-m van 1600mhz, sosem akasztottam még ki semmivel, neked szerintem valami gond lehet a konfiggal.
Szerk.: Amit nagyon használ a játék az a winyó, haveromnál is betöltésnél pl. 100-on megy, nem hiába írták oda fps boost-nál hogy az ssd nyom rajta a legtöbbet.
-
spank309
csendes tag
Morfium az mire jó amúgy?
-
spank309
csendes tag
Ezen a Los Bandidos-on csak ilyen hecker csíter genyók vannak? Mindenkinél M4 meg ilyenek.
-
spank309
csendes tag
Nyomd meg 2x a bal Alt-ot. Lehet hogy játék közben nézegeted a térképet és alt tabozol, ezért van általában. De 2x megnyomod és visszaáll, egyébként az altal tudsz nézelődni futás közben.
Srácok van olyan szerver ahol nincs hacker? az utóbbi időben rengetegszer volt olyan hogy lehetetlen helyen pl 4 fal között vagyok zárt ajtóval nulla ablak, és 1 lövésre meghalok, tegnap is ketten voltunk haverral mind a ketten meghaltunk. Kicsit kezd idegesíteni hogy miért jó az ha valaki csal, semmi értelme úgy a játéknak.
-
spank309
csendes tag
Szevasztok, ak tárakat is össze lehet rakni úgy kettősbe? hogy kettő legyen együtt? Van 3 féle táram mindegyikből kettő. Mi kell ahoz h a 6 tárból 3 legyen?
-
spank309
csendes tag
Srácok, csak úgy kíváncsiságból, hány óránál tartotok? Én 125 óra
-
spank309
csendes tag
Mai sztori
Most kezdtem új karaktert, minden szépen ment Pavlovo katonai bázis... a szerver kb 10-15 percenként újra indult, így elég nagy volt a loot. Kapaszkodjatok meg
2 óra alatt 4db 75-ös bobtár tele, ezen felül még 280db lőszerem is volt hozzá, a 35-ös táskámban kb. csak lőszer volt xD Természetesen fegyvert nem találtam egyetlen újra indítás után sem, most jön a hab... találtam gránátot, fleshbang-et. Jött egy srác a hülye pisztollyal lövöldözött a zombikra, nem volt nálam semmi fegyver csak balta, no meg a gránát xD Hát mondom jól van, gyors felmentem a kórház tetejére h majd szépen rádobom. Kihúztam a biztonsági szeget és azt hittem eldobja magától vagy nem tudom vágtam a csodát, aztán rájöttem hogy G-t kell nyomni xD Sajnos késő volt, kézben robbant.
-
spank309
csendes tag
Srácok, nem tudja valami miért van az h haverom ír nekem játékban és nem látom, ő viszont látja az amit én írok.
-
spank309
csendes tag
Ma találkoztam egy kölökkel, tudott repülni.....
késsel hadonászott, fullos cuccom van Cherno-ban voltam a daruknál, és szerencsére volt annyi eszem h felmásztam az egyikre majd olyan helyre álltam ahol max a puskacsövem elé tudott jönni így hát meghalt, ja meg át tudott jönni a falakon is, de érdekes mód a darun nem tudott.
-
spank309
csendes tag
Nyomd a jobb egérgombot folyamatosan, ekkor visszatartja a lélegzetét egy kis ideig. Így is mozog de nem annyira.
-
spank309
csendes tag
Az első térkép amit linkeltek nem épp friss, ezt frissítik rendesen és mobilra is le lehet tölteni.
-
spank309
csendes tag
válasz
#65537792 #2149 üzenetére
Dehogy vagyok, nagyon kezdő vagyok én is, csak most jó gear-em van, megvan mindenem. Csak azt nem értem hogy miért léptek le mikor ketten voltak, nem tudom mege láttak. De mostanában nagyon óvatos vagyok, főleg hogy most megvan minden de azért én nem lépek le főleg ha lenne társam is.
-
spank309
csendes tag
@pittbaba :Így éreztem én is kb. az első órában aztán egyre több video-t néztem főleg claverland-től. Aztán szép lassan mindenre rájöttem, játszható, de ez nem call of duty, ez a "való világ" Dayz.
Most jöttem le egy szerverről Chernoban voltam láttam 2 kermpert egy toronyban full Gear meg álca ruha, egyiket eltaláltam azt bementek az épületbe aztán szerintem ki is léptek, pedig ketten voltak, az ilyen elég gáz. De ma volt olyan is hogy tüzharcoltam valakivel ő is eltalált de én úgy találtam el őt hogy eltört a lába, nem tudtam kiszedni utána már és kilépett vártam fél órát és a hülyéje visszalépett. Aztán nyilt terepen sínezte a lábát, ki is lőttem a retekbe
-
spank309
csendes tag
válasz
Gilthanas #2118 üzenetére
Ja és még valami, itt ez a video eszembe jutott hogy ilyen is van. 252 slot van benne, jól emlékeztem majdnem
Itt ugyan nem lehet legörgetni gondolom full hd-ba játszanak, én viszont nem és nekem azért lehet legörgetni de a lényeg h mostmár akkor tuti h 252 slot van benne.
-
spank309
csendes tag
válasz
Gilthanas #2118 üzenetére
Igen én görgettem le, és nem egyszer, első alkalommal találtam egyet a nagy reptéren az erdőben felállítva
Kicsit vártam de nem jött senki és nem is volt ott senki így bementem, és volt benne egy benzines kanna amiben volt is benzin és volt benne egy telerakott táska is mp5 is volt benne
hát még szép hogy mindent elhoztam. Aztán utána rááltam erre a sátor témára kerestem magamnak 2x is sikerült és 100% biztos vagyok benne hogy 270 körüli slot van benne és le tudtam görgetni. Viszont nekem nagy szívfájdalmam hogy ha egyszer felállítottam valahova akkor az ott is marad azon a bizonyos szerveren és nem tudsz vele semmit csinálni, mármint összecsomagolni. A hátadon szerverről szerverre lehet cipelni de ha egyszer felállítod akkor az ott marad szerverindításig szóval semmi értelme egyenlőre a sátornak, ami nagy kár.
-
spank309
csendes tag
Szia, én 250-270 körülire emlékszem, le lehet görgetni az tuti. Azt nem tudjátok hogy ha új gépem lesz és oda felrakom a dayz-t akkor megmarad a karakterem?
-
spank309
csendes tag
Valami nem stimmel nálam ma, kb. minden szerver restartnál új karakterem lesz :/
-
spank309
csendes tag
Ó én szép számmal találok mindent csak azt nem ami kéne
Ezeket a tárakat pont hali crash-nél találtam, De most meghaltam, rengetegen kempelnek sosem vagyok elég óvatos. Volt már M4-em is elég fullosan felszerelve csak akkor meg épp táram nem volt
Mindig összeszedek mindent aztán mire ott tartok h egész jó vagyok meghalok
Szar a gépem, full minimum grafikán játszom és így is elég gáz, néha akad a játék.
-
spank309
csendes tag
Sziasztok, találkozott valaki már M4-el találtam hozzá 3 fullos tárat
-
spank309
csendes tag
Nem tudjátok hogy a katonai sátrat hogy lehet összecsomagolni? felállítottam és nem tudok vele mit kezdeni :/ Még a hivatalos guide-ba sincs ilyesmi.
-
spank309
csendes tag
Az outlaw regularon szoktam menni, van valami jobb szerver is ahol nincsenek ilyen barbárok? általában semleges vagyok, de eddig mindig beszívtam, mert engedtem. Most is mentem a nagy reptérre hátulról a katonai résznél és halottam lővéseket. Odamentem csendben 1 embert láttam, még vártam kicsit aztán hirtelen körém teremt vagy 10 nv klános ember, megadtam magam, megbilincseltek ember húst adtak, aztán elvették mindenem és elengedtek, azt mondták fussak
Hát futottam, és mivel tudtam hogy vége, maradt két golyóm a fegyveremben ami már nem tudom mi volt de elég nagy kaliberű 2 golyós, szépen visszamentem és talán sikerült lelőni az egyiket. Szóval Ti milyen szervereken vagytok?
-
spank309
csendes tag
Ismeri valaki az Nv klánt? ma elvették mindenem és megetettek ember hússal, meg is haltam
-
spank309
csendes tag
Ember... 2. napja játszom. El van törve a bokám és mit tudnék mást csinálni mint gépezni... Már vagy 10x meghaltam eddig sosem volt semmi jó dolgom. De ma délelőtt mentem a kamionnal kb. annyi benzin volt benne hogy a térkép felét átgurultam vele, aztán ott hagytam. Egyszer voltam a nagy reptéren, mire feltűnt két elég fullos katonai ruhás csávó, és már pont nyomtam hogy felteszem a kezem mert amúgy is úgy játszok, aztán vége is lett a játéknak
Most egész jól állok van már taktikai mellényem is, találtam egy ak-t már csak tár kell hozzá, de van egy pumpálós shutgun-om is imádom, van most töltényem hozzá rendesen. Volt egy rész ahol rendes adrenalint kaptam, rég volt ilyen játékok közben. Egy csávóval futottam össze megint már rántottam volna a fegyvert de addigra feltette a kezét, be voltam szarva h lelőnek megint. Izgalmas. Sajnos minimum grafón játszok mert a laptopomban integrált a kártya, de nemsoká majd építek egy gépet. Ti milyen szervereken játszotok? Én általában az Outlaw Regular-on vagyok.
-
spank309
csendes tag
Sziasztok, ma kezdtem a játékot, olyan kérdésem lenne hogy a konzerveket meg lehet enni? és ha igen hogyan? vagy csak a gyümölcsöket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged