Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
Aktív témák
-
pufi
tag
el sem hiszem, hogy sikerült. miután a k-lite codecpack még nem jött le (mer ugye olyan széles a sávom, mint az állat) mondom akkor nézzünk egy frissebb verziójú mpc-t, mer az ugyebár meg csak 1.3MB :) letölt, elindít, kicsit állítgat= megy a film (egyébként sem a powerdvd, sem a windvd nem tölti be a filmet).
Mindent köszönök, elmentem filmet nézni :C -
pufi
tag
ráadásul nagyon ,,okosan,, felzabáltam a 15GB-ot, mint chello korlátot és.... a sebesség gyök2 :)
-
pufi
tag
,,The source filter for this file could not be loaded.,, ezt írja a mediaplyer 9. próbáltam már acemco-vel, anélkül, külön codecekkel, gknot codec packal, mindennel eddig sosem volt gondom a vcd-vel, csak ez a nyomorult film ez cseszik ki velem...
-
pufi
tag
az mpc menüjében a load subtitles menüpont szürkre
-
pufi
tag
a gondom a következő. hozzájutottam az alien vs. predator c. filmhez vcd formátumban+feliratok. az égegyadta világon, semmi sem játsza le! Gyak. minden playert kiprübáltam, minden codec-et le, s fel instlaláltam, de a media player classic-on kivül még csak be sem tölti semmi, merthogy vagy unknow file format, vagy filter not recognized. a Media player classic gond nélkül betölti, lejátsza, csak épp a feliratra szarik.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest