Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
odinkain
üzenetére
Én a cicákkal rengeteget szívtam. Ugye nálam az van, hogy egy szép ruha és egy fél képernyőt elfoglaló nehéz fegyver -> 0 védelem, oltári nagy, de nagyon lassú ütés. Mondjuk én így akartam végigtolni. Én minden DS-t, BB-t, és az Elden Ringet is így fogom végigtolni. Ancient Dragonnal mit szeretnél? Dex-re épp annyit teszek, hogy amennyit szükséges, tehát, hogy tudjam használni. Meg ha mondjuk E-vel ad bónuszt dex-re, akkor nagyon max 20-ra felhúzom. Mivel a King's Ultra Greatsword S-el ad bónuszt erőre, az viszont 97-en van.

Mellette Vigor meg Endurance 50-50. Másra nem rakok. Vitality amiatt nem kell, mert szép ruha van rajtam (black witch set, a veil-el és nem a kalappal. Ennek annyi előnye van, hogy átok ellen totál védve vagyok... mondjuk más ellen nem, kb. 2 ütésre levág bárki NG+on
) és csak a nehézfegyvert kell elbírni. Ez egy totál strength build, csak a dodge-ra és az ütésemre hagyatkozhatok. Így szép játszani nekem. 
Ha elkezded gyepálni, és nem megy, szóljál, és segítek.A 3 kiegészítőnek semmi köze az Ancient Dragonhoz. Ezek az elveszett koronákról szólnak. Mindegyik korona után mondd valamit Vendrick, a végén meg (nem mondom el).
Ancient Dragon egy főellenség. Alapvetően nem támad meg, ha te nem támadod őt. De előre szólok: Borzalmasan nagyöt üt. Mondjuk sok támadása nincs de nagyot üt. Hú, ez a NG+ amúgy DS2 Scholar of the First Sin-ben nagyon tapló. Mondjuk sokat nem toltam, de azóta a Lost Sinnerrel szenvedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és csak a nehézfegyvert kell elbírni. Ez egy totál strength build, csak a dodge-ra és az ütésemre hagyatkozhatok. Így szép játszani nekem. 
Ancient Dragon egy főellenség. Alapvetően nem támad meg, ha te nem támadod őt. De előre szólok: Borzalmasan nagyöt üt. Mondjuk sok támadása nincs de nagyot üt.