Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Aktív témák
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
De megörültem, hogy van egy magyar fórum a játékkal kapcsolatban

Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Most tartok NG+ vége felé, azaz a DLC-ig az összes Boss megvan csak a két kiegészítő van hátra. Eddig egy fullos Streght buildel mentem, úgy aprítottam végig a játékot. Eddigi DS-ekbe pedig Dex karakterek építettem, de most kicsit elkapott a kíváncsiság, hogy kipróbáljak valamilyen mágus karaktert és átskilleztem egy Faith alapú buildet néhány leírás alapján, de eddig nem győzött meg annyira
vagyis lehet vele aprítani, mobok nagyjából 1-2 villámcsapás, de a bossok nem lettek "könnyebbek". Nézegettem iylen-olyan OP videókat, hogy mágusokkal miylen "könnyedén" győznek le mindent a játékban, de nekem egyelőre nem sikerült eltalálnom.Tudnátok-e nekem segíteni, hogy rakjak össze valami faszántos PVE darálós karaktert.
Eddig így néz ki, szerintetek mit változtassak rajta, vagy jó legyen.

Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagyis lehet vele aprítani, mobok nagyjából 1-2 villámcsapás, de a bossok nem lettek "könnyebbek". Nézegettem iylen-olyan OP videókat, hogy mágusokkal miylen "könnyedén" győznek le mindent a játékban, de nekem egyelőre nem sikerült eltalálnom.