Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Coop nem jöhet szóba?
Bár nemtudom hogy az élmény számít vagy hogy egyedül gyűrd le az ellenfeleket. -
MikeWazowski
veterán
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Hát remélem sikerül majd. Annó kb százszor próbáltam meg és egyszerűen nem ment. Cindert megpróbáltam kb. tízszer, az sem...
Na majd most remélem sikerül mind. A DLC-ket nem tudom megveszem-e... azok baromi nehezek, meg annyira nem is jönnek be. A ringedet pláne nem akarom megvenni, mert az már nem DS3 nehézségű. Sztem az már egy más játék annyira nehéz. Azt a Midirt meg a végén a knight-ot soha nem győzném le. -
BOBAKILL
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, Nameless egy vízválasztó/tűzkeresztség a játékban. Ha Pontiff sikerült akkor Namelesst is meg fogod tudni csinálni. Nehezebb lesz, de kitanulható. Csak sokat nem szabad hibázni.
Bár előtte azért én elmennék Cinderig és a dlc-k előtt csinálnám meg. -
MikeWazowski
veterán
-
Mans20
addikt
Helyzetjelentés 2018.03.04 + köcsög macska.
-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A jedi mester
sok sikert. -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Így van akkor is ha a hátadon hordod
Armour-hoz Grat. -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pajzsoknak van plusz hatása általában. Olvasd el a tárgyleírásokat. Ha a hátadon van akkor érvényesül.
-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Armour nagyon jó Boss. Ne blokkold kard két kézbe üt és gurul. Nehéz páncél felesleges elég egy gatya is

-
Severen
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Grass Crest Shield [link] tölti csak a staminádat.
Rosariahoz ha viszamentek ujraosztani a statokat rájöhettek ,hogy egy str alapú kardnál nem kell 99-t rakni a maximum sebzéshez.A 66str azt konkrétan a greatswordre irtam.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem felesleges ha tölti a staminádat a pajzs.

-
Severen
tag
Greatsword-t használtam.66 Strenghtel azt hiszem el lehet érni a max dmg skálázódást.
Rohadt jó movesetje van ,PVP-ben szétaláztam mindenkit vele.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én a BK greatswordot használtam. Nincs trükkös movesetje meg ilyesmi. Egy dolgot tud jól, ahova odacsap ott jól sebez.

-
Rony949
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Armour harc minden fegyverrel szenvedős. Uram isten, mennyiszer lezúgtam arról a szaros hídról....
-
MikeWazowski
veterán
Én most Armourral szenvedek. Knightom van astora straight sworddal de gyenge már. Mit használjak helyette? Melyik kardot ajánljátok? Lehet két kezes is, shield kb dísznek van.
-
Severen
tag
Namelessben nagyot csalódtam.Mindekitől azt hallottam,hogy milyen baszó boss de én másodjára levertem.
A Prince az aki még úgy ahogy megizzasztott.A végső boss meg egy vicc volt.
-
Severen
tag
Érdekelne a ki melyik bossal szívott a legtöbbet?
Nekem Darkeater Midir bizonyult a legnagyobb nemezisemnek.A játékban lévő összes bosst elég könnyen levertem,de őt....
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Dehogy megy, csak poén volt.

(#4355) Adam_Shepard:
Nem kell kifehéríteni, mert PS4-re megvan mind a 2 DLC-vel együtt.

PC-n amúgy se nagyon játszok, csak anno egy próba erejéig letöltöttem, mert nem tudtam biztosan, hogy szét fogom-e törni a berendezést a nehézsége miatt, és 20 perc játék miatt meg nem akartam kiadni 18 ezret.
-
Mans20
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hol van annyiért? Amiket aprón árulnak kódokat azoknak van valami hátrányuk? (Ja a Humble.)
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
PC-re csak a virágboltos változat van meg. Az is jó?

(Próbaképp letöltöttem anno, mielőtt megvettem)
-
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Szia én pc-zek de most olyan az időbeosztásom hogy június 1-ig ki vagyok lőve sajnos. Ritkán vagyok gép előtt.
-
Adam_Shepard
addikt
Na sziasztok!
Láttam, hogy majdnem mindenki vett PS-t a BB miatt is, de a kérdésem, az az, hogy van-e valakinek kedve PCn szüttyögni egy kicsit? Ugye most volt a Humble miatt akciós a 3. rész és behúztam.
-
sp8787
addikt
Nooormalisak?!

4 Players 1 Controller DEATHLESS - Dark Souls 3 -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én jobban szeretem a könnyű gyors kardokat nekem az Astora jobban bejön Dark sword-ot csak kipróbáltam nem jött be.
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Ma egy kicsit csalódtam a FromSoftware-es srácokban. PS4-en meg sem tudom, hány száz órát öltem bele a játékba.
Le lett cserélve a Slim egy Pro-ra, és első dolgom volt feltenni a játékot, mert "vééégre mehet 60FPS-ben".
Hát de ahogy ez megy.... szörnyű.
Kiszúrta a szemem, hogy brutálisan ingadozik, ezért utána is néztem. Ezen a vason 35-60 között ugrál?
Én komolyan azt hittem, megvan a fix 60, mivel ezt kb. egy 1050Ti hozza PC-n, és a Pro azért ennél "kicsit" erősebb...
Fekete pont a csapatnak.
-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Amikor rakod a pontokat akkor mutatja hogy mire és mennyit kapsz. Teherbírás=equip load.
Gyűrűkkel is tudod növelni : [link] -
Rony949
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vitality
-
MikeWazowski
veterán
Mire rakjak pontot hogy több cuccot bírjak el?
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen,én is benézek ha van mozgás. Ne miracle-öz, ne várd a csodát hanem üss!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként jók a garázslatok, csak én ilyen barbár vsgyok hogy csak az acél!
-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szívesen és kérdezz bátran. Suli miatt esténként vagyok de a többiek is be szoktak nézni

-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem ne tervezz így első végigjátszásnál. Azt hagyd meg new game plus-ba
fedezd fel a játék világát tele van gyűjtögetni valóval. Mindig akad jobb. Az én kedvencem például a Ringed City dlc-be van viszont addig is kellett használni valamit
úgyis ráérzel melyik jó neked. A játék elején van az irrithyl straight sword a fa Boss után az kiszolgál egy jó ideig.
Astora straight sword viszont ha jól emlékszem faith-re skálázódik ami azt jelenti hogy csodákat is tudsz használni ha arra pakolsz. Pl:sunlight blade csoda jó Boss-ok ellen. Rengeteg lehetőség van a játékban. -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha strenght-es vagy akkor arra pakolj plusz teherbírás,stamina, életerő. Fegyókat meg fogsz találni bőven. Dlc-ket meg ráérsz megvenni csak ne menj át new game plusba.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Steam-en a nagy leárazásnak köszönhetően megvettem az alap játékot. 15 eurót megér. Knight-ot kezdtem, eddig a nagy gyökérig jutottam el, meg is öltem. Eddig a vigorra str-re tettem a pontokat.
Kérlek, segítsetek mikre rakjak pontokat, melyik kardot és szettet használjam? Varázsolni abszolút nem akarok és pajzs+kard kombóval játszanék, sokat vetődve, tehát mozgékonyan. most asszem az Astora straight swordot használom, a játék elején egy ládába találtam, +2-es és RAW kő van benne. Ez egyelőre jó, vagy mást fejlesszek? Köszönök előre is minden tanácsot.Ja, még annyi, hogy ha végigviszem a full játékot, akkor is elég megvenni a kiegeket?
-
Šolaire
veterán
Helyzetjelentés:
[link] -
Djuree
félisten
válasz
vvega30
üzenetére
hát most nem tudom az általad említett oldalak pont mennyire árulnak hivatalos key-eket vagy mennyire nem, de tény hogy volt már emiatt bannolás. én csak szóltam, h nem biztos h megéri, nekem van több 100k értékű játékom steam-en, ha bant kapna tökön is szúrnám magam.
én is vettem már amúgy eleinte key-t innen onnan, sőt még ruszki key-es gémem is van ami nem is megy vpn szerver nélkül. de ezt csak nagyon eleinte használtam, azóta inkább nem.
ha mindenképp kell, érdemes lehet szűz steamre venni, azt ha bannolják se nagy baj... -
vvega30
senior tag
Mit jelent az, hogy nem hivatalos? Nem kötekedni akarok, tényleg érdekel. Ilyen úgynevezett "szürke" oldalakról már vettem játékot nekem nem volt gondom semmivel. Sőt ha illegális lenne akkor, hogyan támogathatna mondjuk a G2A vagy a Kinguin E-sport csapatokat, vagy akár csak streamereket?
Valami hivatalos azért csak van benne nem? -
Mans20
addikt
Ez 12 dolláros DS3+DLC hogyan szerezhető be? [link]
-
sp8787
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
En a Nioh-val jatszottam a LOTF utan es nem kerestem benne. Tobb mint 1300 orat jatszottam a Nioh-val es utanna jott a BB megsem kerestem benne a Nioh-t. De valamiert a DS3-tol tobbet vartam ami egy marhasag mert fantasztikus jatek. Most a MHW-ben sem keresek masik jatekot de vmiert a BB<>DS3 osszekapcsoldott az agyamban.

Nalam a sorrend amugy tokegyertelemu

1. Nioh/BB/Wizardry7...etc.
2. DS3/MHW/EOB.......etc
.
.
Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)