Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Aktív témák
-
Elkezdtem ugye a masodik dlc ét és eljutottam itt is az első boss ig az a dupla valami.😒Hát azt hiszem tényleg elgurult a gyógyszere a készitöknek...
-
BOBAKILL
őstag
válasz
lbandi777
üzenetére
Én se használtam eddig de érdekes:
"Ring of Flynn, the eulogized thief. Lowering equip load increases attack power. Flynn fought with the wind on his side, and was a hero among the weak and poor, yet even his admirers knew that it was little more than an idyllic fable."15% bonus sebzés
-
válasz
Šolaire
üzenetére
De ahhoz hogy lassam a summon jeleket embernek kell lennem nem? Eddig egyet sem lattam ez volt az első a ds2 lattam jeleket de azok mind invaderek voltak itt meg most láttam elsönek szerintem. Na de már mindegy meglett igy azért igy is piszok nehéz volt és jó sok próbám volt benne.
-
-
válasz
Šolaire
üzenetére
Áh basszus meglett végeztem vele,de nem vagyok teljesen elegédett.😏A boss bejaratánal balra volt egy summon jel mivel nem ember voltam igy azt gondoltam invader vagy mi.Gondoltam harcolok vele hátha őt legyőzöm a sok vereség utan.Igy rányomtam de ugye semmi se történt.Igy mentem a kövi probára. Meg is lett az első fazis és mit ad isten a másodikba megjelent egy segitő 😳szerintem az akit hivtam vagy nem tudom. De nem voltam ember hogy hivhattam gépi segitséget? A lényeg a lényeg észre se vettem bejött ugye az apával voltam elfoglalva akkor vettem észre mikor vége lett a második fázisnak.Gondoltam úgy is meghalok ,vagy csak már végezni akartam a bossal😥de nem léptem ki a játékból.Igaz szinte az elején kinyirta Frida az npc,de mégis volt ez annyi segitség nekem hogy meglett.De azért mikor vége lett nem volt meg az öröm ez nem magam lett meg😥Már sajnálom mert tudom elöbb utobb végeztem volna vele de már mindegy.Szóval megvan Frida vagy ki még ha nem is vagyok most erre büszke.Megyek is a 2 dlc be.
-
Woodslave
félisten
-
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Igen ugy veszem észre igazad van,viszont ha közel vagyok nem egyszer halalos kombot kapok töle😏😁Na de egyszer csak meglesz. Valahogy most az első fazisban megöl a masodikkal nincs gond.A harmadikra mire eljutok alig van hp ezzel kellene valamkt kezdenem az elején nem szabadna sokat vesszek ezen próbalkozom😊😥😁
-
-
válasz
Šolaire
üzenetére
Basszus nem tudtam 3 fázis van😳😥 én meg örültem hogy meglett a masodik után😏 tényleg szép harc 😊Ha nem akarnám is kifogom élvezni minden percét😏😁 azt hiszem jó sok próba lesz benne..Az első kettő az megy ugyahogy, de a 3 részre elfogy az estus😥Ma nem is lett meg a boss ,de majd holnap folytatom megse fordult a fejemben hogy meglesz ma😏😁Jó éjt nektek!
-
válasz
üzenetére
Hát nézni biztos unalmas lenne😏😁de köszönöm szépen rendes vagy😊😁 Igen,épp tegnap gondolkodtam hogy mi lesz ha a végére érek?😏Igaz bőven lenne más dolgom ,de kb 2 hónapja a ds teszi ki szinte minden szabadidőm amit a család mellett forditani tudok játékra😁és hiányozni fog. Anno a bb is egy idő után hiányzott végig vittem még egyszer de már nem volt ugyan az.És elkezdtem keresgélni,ugye így lett meg a ds sorozat.Na de messze meg a vége igen kemény bossok vannak még előttem😁Én is meglepödtem a farkasos boss elején hogy ez lenne a boss?😳😁Köszönöm a tippet megnézem mit lehetne tenni a kardra😁 De elsőnek még próbálok tanulni,nem kell az még nekem mert csak elfogyna idő elött 😏 Egyébként a zene az tetszett a második fázisban a fater nem annyira 😳😁Na feltankolom magam kávéval és esek is neki 😊😥😁
-
törölt tag
Friede? Hát...Tudom, hogy ez szubjektív, de nálam ő az ultimate From Boss Ever!
Egyszerűen csodálatos az a harc, a sztorija, a zenéje, a megvalósítása, a nehézsége, egyszerűen imádom. A From legkifinomultabb bossa szerintem.
Pro tipp (Banditól tanultam
): a vérbuffot nagyon nem szereti, azt pakold vastagon a kardocskádra, és visítani fog a k*rvaja! -
törölt tag
Öröm nézni, ahogy játszol, de tényleg!
Kitartás, gyakorlás, nem adod fel, próbálkozol, minden apró sikernek örülsz, hát igen, ez kérem szépen a From Software!
Azért rossz hírem is van mára: más játékban ezt sehol nem fogod megtalálni, és mindig ezt az élményt fogod keresni.
A farkas boss az egy nagy mehh, nekem elsőre lement anno, mire felfogtam, hogy ez egy boss (annyira meglepett), már vége is lett.
-
válasz
Woodslave
üzenetére
Köszönöm 😊Nem is emlitettétek gondoltam az nem szamottevő boss😁Lehet csak szerencsém volt,vagy csak jobban feküdt nekem az a harc mert elsőre is vagy 2 ütés kellett másodjára pedig meg is lett. Na de annyi volt az egész delutáni játékom,hogy eljutott a második bossig és 2 próbám lett benne😏😁Hát azt hiszem megvan a hétvégi időtöltésem😳😁Bár masodjára, az első hullámon túl jutottam de a második felénél elvéreztem😏Több próba nem volt,komolyan elég volt eljutni is a bossig elfáradtam abba is😁Na de holnap ha haza értem esek is neki 😁Jó éjt nektek!
-
En nem használok pajzsot bár lehet jo lenne sok esetben😁 bb be kezdtem én is de valahogy igy más a dodge vagy csak nekem itt valahogy nehezebben megy ment.Bár most lett is egy kis öröm a dlc elsö bossa meglett másodjára😁Tudom ez nem számít erösnek de ennek is örülök azért😁
-
válasz
üzenetére
Hát igen 😏Nameless elvette azt a kis önbizalmam is hogy,talán türhető játékos vagyok😏😁De meglett már a fene a száját😁Most az első dlc vel szívok a fő bosst az alapjátékban meghagytam majd dlc utan visszamegyek ha isten is úgy akarja😏😳😁 Annyi biztos Nameless ben annyi próbám lett hogy kicsit megtanultam dodgeolni vagy mit csinalni😁 a dlc piszok nehéz egyébként szerintem ahhoz meg gyenge a karakterem na de majd meglesz az is egyszer😏Ha minden igaz már első boss közelében járok..😳
-
törölt tag
Úgy látszik Lajosunkat valamelyik boss helyretette.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
üzenetére
Mindent ír a játék amikor valamit felveszel milyen hatása van.pl Nameles ellen felveszel ilyen gyűrűt és ruhát vagy itemet akkor ha eltalál ugye a villámos fegyverével akkor bénulsz és bekapod a 2. találatot is ami valószínűleg= halál, viszont ha magas a védelmed akkor el tudsz gurulni a 2. találat előtt.
-
válasz
üzenetére
Köszönöm de mivel láma ds es vagyok semmit nem jelent nekem amit írtál😊😁Esetleg saját szavaiddal?😏😁Köszönöm szépen😊
Közben leforditottam ellenállóbb leszek a villám sebzéssel szemben? Jól értelmeztem? Vagyis ha olyan bossal harcolok ami villámsebzést okoz érdemes használni..
-
Most lett meg a boss a kurva száját🤨😏Elismerést nem érdemlek túlsok mindent mondani se tudok minimum 150 próba van benne,de meglett egyedül és ez a lényleg😊 Le is fotóztam elrakom emlékbe😊Már épp felakartam adni utolsó próba lett volna mára de meglett. Na irány tovább de már csak holnap ma elég volt a dsből de megérte a szenvedést mert amikor sikerül végre az kárpótol😊Köszönöm a segítségeteket😊
-
BOBAKILL
őstag
Dragonslayer greatshield a te pajzsod a Nameless ellen. Mondjuk rohadt nehéz. Dragonslayer armour lelkéből lehet elkészíttetni. Soksok strenght kell hozzá... De 95%os lightning védelme van csak úgy mondom.
Ha nem megy csak gurulással a boss akkor próbáld meg pajzzsal. Van még a Spirit tree standard shield ami jó lehet. Az könnyű pajzs. -
törölt tag
Az a helyzet, hogy Nameless azért nehéz, mert teljesen más ritmusa van, mint a többi bossnak. A többi bossnál ha "t" időben kell a dodgeolást indítani, akkor Namelessnél t-1 időpontban.
És mivel a kezed a többi bossnál a t gurulást szokta meg, baromi nehéz ettől a tempótól eltérni.
Ha rá tudod kényszeríteni az agyad, hogy a megszokottnál egyel hamarabb guruljon, akkor onnantól kezdve már nem lesz túl nehéz dolgod.
-
Én nem szegyenlem nem vagyunk egyformák😁Ez van nekem nehéz a játék de hát tudtam és majd meglesz remélhetőleg eddig egész jól haladtam ezen kivül egy boss fogott meg nagyon szóval már ideje volt egy kis szivásnak minden részben eddig megtaláltam a mumusom itt is meglett😁Az elején engem vagy 10x ölt meg az a kigyó valami😏😁
-
válasz
üzenetére
Köszönöm a tippet,de nem akarok szintezni igazából megvan a chaos blade +5 440et sebzek van jó páncél.Minden megvan hogy leverjem,egyedül a dodge nem megy ahogy kellene ennél a bossnál és ugye egy ütéssel is kivégez.Nem siránkozni akarok bár már azt teszem😁Ez az én bénaságom és ilyen maradni paraszt vagyok aki már csak azért is szóval már csak azért is megfogom ölni ha idegroncs is leszek mellette😊😏Ma nem lett meg talán majd holnap. Annyi legalább lett hogy a madarat már simán leverem azt kitapasztaltam.Sőt mentem segiteni is az ember ért és ha nem is gyöztünk én mindig életben maradtam.Szóval vannak nálam rosszabbak is előbb utóbb meglesz ez a boss is😏Egyedül amire kiváncsi voltam pajzsal milyen lehet? De csak egyes szintű van fejleszteni nem tudom mert nincs hozzá cucc,továbbá pajzsal már túlsok a súly igy elvetettem az ötletet😁 Hát átvette a ds3 ba az első helyet nekem ez a boss😏
-
MageRG
addikt
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, sorry érte.
Szóval ha nem megy, akkor menj el a DLC-kbe. Ott lépsz pár szintet, fejlődsz még kicsit játékosként is és a végén visszatérsz.Nehogy elvegye a kedved egy '''opcionális''' boss. A két dlc sok szépet tartogat még, főleg a ringed city.
Az NK-nál nehezebb bossok a DLC-k végei. Tehát teljesen betudod járni az összes területet és a végén lesz a füst fal. Így az egész játékot végigjátszhatod úgy, hogy 3 boss még ott fog várni.
-
törölt tag
A nameless a DS trilógia 4. legnehezebb bossa szerintem. Nála számomra csak Friede és Gael volt nehezebb.
A 4. helyezés pedig úgy jön ki, hogy a 3., 4. és 5. egy szinten van (Manus, ornstein és smough + ugye NK).
Legelső végigjátszásra gondolok!ui: Ha szintezni akarsz, akkor a gyertyafejű emberkéket érdemes csépelni vagy a lothric előtt levő toronynál trónoló 3 arany pajzsos dagadékot.
Na meg tökéletes még az, ha azon a területen(, ahova úgy jutsz oda, hogy megölted a sárkányt a fejére ugorva), ahol a varázsló NPC-t idézget, az NPC-t megölöd pár pillanat alatt és várod, hogy újat idézzen.
Persze ha nem ölted meg Havel-t, akkor érhet meglepetés, ha őt kapod meg
-
válasz
üzenetére
Én nem tudom egyszerübb lesz e? Mert a büdös életbe nem kezdek hozzá megint csak egyszer végezzek vele😥De lehet itt a vége namelessnél még ha nektek annyira nem is nehez.Egyszerüen nem birok vele hivhatnék segitséget de már csak azért sem 🤨 De van egy tippem ha valaki szintet szeretne lépni és ilyen béna fos mint én az a folyos végen lévő varázslót verje le ahányszor meghal😊2400 soul jár érte és komolyan mondom most nemsoká lépem a 4-ik szintem pedig 60k egy szint😊😏 igy kiszámolható mennyiszer mentem a bossnak eddig😊
-
törölt tag
Ah...másodjára sokkal egyszerűbb már minden. Harmadjára pedig...főleg ha mellette ng+ban játszol, akkor még könnyebb. Végig kell 'szenvedni' az alap bossokat és majd a játék vége felé (+ dlc-k) lesz újra kihívás.
A boss-ok az elején annyi kihívást nyújtanak sajnos, mint ha sima kis kardos npc-k lennének.Persze az ng+2...ng+7 már nehezebb lesz, de ezt az ng+t nem tudták igazán jól belőni egyik souls részben sem.
-
-
MageRG
addikt
1. Tanuld meg hogy a legkényelmesebb a támadásokat dodge-olni.
2. Figyeld ki és várd meg nyitást a védelmén.
3. Ne légy mohó. A komoly bossok csak pár ütést hagynak megtorlás nélkül.Majdnem az összes soulsborne boss ilyen szabályok alapján működik. Néha sokat kell várni, amíg lesz jó alkalmad támadni.
-
törölt tag
Én amúgy utállak
Augusztus 8-án öltem meg Gaelt és fejeztem be a PC-s DS 1-2-3 végigjátszás maratont. Úgy gondoltam, hogy majd jövőre megint nekiülök, de minden egyes hozzászólásoddal erősítetted bennem a vágyat és tegnap ismét letöltöttem mindhárom részt...jöhet az ng+ mindháromban

November 8-ig kell befejezni, akkor jön a Death Stranding.
-
válasz
üzenetére
Igen tudom😁 meg is szenvedek a játékkal de piszok jó érzés mikor leversz egy bosst amivel már órák esetleg napok óta kinlodsz😁Esek is neki folytatom tovább hátha ma meglesz.A staminával kicsit vicceltem kicsit nem,valóban sokszor elfogy de szerintem ezzel más is igy van. Egyedül a dodge al (vagy hogy irják ) van gondom de ott sem az a baj ha egyet ugrom de ha már többet kell pl egy szettben csap 4-5akkor már elvesztem a fonalat és csak a szerencsén múlik eltalál e? Vagy sem😁 2 hónapja ds ezek nagyon sok orám kinlódásom van a 3 részben így egymás utan de simán megéri😊beszippantott a game.Bár néha az agyamra megy😳😁De mégis amint időm engedi ülök le elé.Bár sokszor tényleg lehetetlen küldetésnek tűnik de idővel csak összejön😊
-
BOBAKILL
őstag
válasz
üzenetére
Miért lenne vállalhatatlan? Én mai napig játszom vele ps3-on. Igaz nem a legjobb a harcrendszer mai szemmel nézve, de nem is annyira borzasztó. Grafika sem rossz. A world és character tendency mókássá teszik a játékmenetet amit sajnálok hogy a darkokból kivettek.
Sok jó remastert, remaket csinálnak, ezt is meg tudnák oldani ha akarnák. (például Medievilt is milyen faszántosan megcsinálták) -
BOBAKILL
őstag
Na erre kíváncsi leszek: Demon's souls
Bízom benne hogy megjelenik.
-
törölt tag
Na, akkor ez a baj.
Egy igazság van: a From-játékokban a stamina az isten! Az a legfontosabb! Hiába van bármilyen erős fegyvered, cuccod, ha pont akkor nem tudod felemelni stamina hiányában, amikor már csak az az egy ütés kellene.
Keresd meg mindenképp a Chloranthy ring-et, meg vegyél Green blossomot. De leginkább tanulj meg a stamináddal bánni, és ne össze vissza ugrálj.
Ez a játék sava borsa, az időzítés.
-
törölt tag
Annyira jó olvasni a szenvedésedet, de nem azért, mert ilyen kárörvendő pöcs vagyok, hanem előjönnek az emlékek, hogy mi mind pontosan ugyanígy voltunk ezzel, ahogy te.
Pont így éreztünk, pont így utáltuk, pont olyan lehetetlennek gondoltuk.
Aztán mégis...
Első végigjátszás nincs másodszor, becsüld meg, és élvezd ki minden percét, a többi már nem fogja ugyanazt az élményt nyújtani.
-
Egyébként az én játékomban nem sok kielemezni való van😁ugrálok jobbra balra vagy amerre sikerül és próbálok nem meghalni kb ennyi😏Aztán ha néha elfárad az ellenfél vagy bug lesz beszorul vagy valami akkor elkezdem ütni de álltalába a sok ugrálás miatt nincs stamina és igy max egyet csapok rá😏és utána dead 😥és ezt ismétlem kb 50x mire megsajnál a játék és valahogy leverem a bosst😊
-
wierra
senior tag
Welcome to the real world, Neo!
Csinálsz youtube fiókot, ezt beállítod a PS4-en.
'Share' gombot megnyomod (tapipad bal felső sarka) a csata után. Kiválasztod, hogy videot rögzítsen. Utolsó 15 percet rögzíti a gép. Megvágod a vidit, feltöltöd YT-ra. Megosztod a linket, mi meg kielemezzük.
Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): a vérbuffot nagyon nem szereti, azt pakold vastagon a kardocskádra, és visítani fog a k*rvaja!
Ha nem megy csak gurulással a boss akkor próbáld meg pajzzsal. Van még a Spirit tree standard shield ami jó lehet. Az könnyű pajzs.