- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az első olyan szolgáltatói eszköz amivel nagyjából elégedett vagyok. Mondjuk a hatótávja nem túl nagy.
-
válasz
morpheus133 #63 üzenetére
AC-n is jelentkezik ez a probléma? Én úgy használom és hibátlanul megy.
-
válasz
morpheus133 #61 üzenetére
Keress neki adequat kliest!
-
válasz
Gubek-Einste #6 üzenetére
Köszi!
-
Meglepetésszerűen ma hozta meg a futár a netmánia 1000-es telekomos internet előfizetés megrendelése és beüzemelése után a D-Link DIR 842-es AC1200-as routert. Nagyon megörültem neki, mivel kütyümániás vagyok. !!!! Sikerült beüzemelnem 3 órás küzdelem után. Az érzelmeim vegyesek, de a végeredmény pozitív. Ha meg akarod magad kímélni az idegbajtól , akkor ne akard switch módú AP-nek beüzemelni. A fő routerben kioszthatsz neki a MAC címének megfelelően egy IP címet, de ez a pillesúlyú vas csak azt szereti, ha a WAN portjába dugod a hozzá érkező UTP kábelt (ha ezt elfogadod akkor 3 órát az életedből megspórolsz). Ez a vas mindenképpen NAT-olni és DHCP szervert játszani akar és ezt a menüjében sehol nem találod meg. A LAN-nak adj egy értelmezési tartomány határán lévő IP címet mittomén 192.168.17.1 például, és minden tökéletes lesz.A WIFI menüben keresd meg és nyisd ki a további lehetőségek vagy ilyesvalami menüpontot.
A negatívumook:
-nincs súlya
-nincs a támogató oldalán egy új firmware
-nem sok lehetőség van a konfigurálásraA pozitívum: szerintem nagyon jó a biztosított sávszélesség.
Egy nagy kérdőjel: Mariska néni mit fog kezdeni ezzel az átlagtól nagyban eltérő vassal ,mint amúgy háziasszony,midőn utólag meglepetésszerűen hirtelen a semmiből minden előjel nélkül meghozza neki a futár a riska tehén fejése közben?
Ja mégegy szempont: szokás szerint én meg sem néztem, hogy mi van a hozzá adott CD lemezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest