Hirdetés
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
.
-
Ez az első olyan szolgáltatói eszköz amivel nagyjából elégedett vagyok. Mondjuk a hatótávja nem túl nagy.
-
válasz
morpheus133
üzenetére
AC-n is jelentkezik ez a probléma? Én úgy használom és hibátlanul megy.
-
válasz
morpheus133
üzenetére
Keress neki adequat kliest!
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi!
-
Meglepetésszerűen ma hozta meg a futár a netmánia 1000-es telekomos internet előfizetés megrendelése és beüzemelése után a D-Link DIR 842-es AC1200-as routert. Nagyon megörültem neki, mivel kütyümániás vagyok. !!!! Sikerült beüzemelnem 3 órás küzdelem után. Az érzelmeim vegyesek, de a végeredmény pozitív. Ha meg akarod magad kímélni az idegbajtól , akkor ne akard switch módú AP-nek beüzemelni. A fő routerben kioszthatsz neki a MAC címének megfelelően egy IP címet, de ez a pillesúlyú vas csak azt szereti, ha a WAN portjába dugod a hozzá érkező UTP kábelt (ha ezt elfogadod akkor 3 órát az életedből megspórolsz). Ez a vas mindenképpen NAT-olni és DHCP szervert játszani akar és ezt a menüjében sehol nem találod meg. A LAN-nak adj egy értelmezési tartomány határán lévő IP címet mittomén 192.168.17.1 például, és minden tökéletes lesz.A WIFI menüben keresd meg és nyisd ki a további lehetőségek vagy ilyesvalami menüpontot.
A negatívumook:
-nincs súlya
-nincs a támogató oldalán egy új firmware
-nem sok lehetőség van a konfigurálásraA pozitívum: szerintem nagyon jó a biztosított sávszélesség.
Egy nagy kérdőjel: Mariska néni mit fog kezdeni ezzel az átlagtól nagyban eltérő vassal ,mint amúgy háziasszony,midőn utólag meglepetésszerűen hirtelen a semmiből minden előjel nélkül meghozza neki a futár a riska tehén fejése közben?
Ja mégegy szempont: szokás szerint én meg sem néztem, hogy mi van a hozzá adott CD lemezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest