- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
Azt nem tudom de a beüzemeléskor hozta amit kel az utóbbi időben viszont egyre rosszabb a működése. Párszor már resetelve volt de az hogy a giga net csak 15Mbps a letöltés sokszor LANon a wi-fi meg 8-10 hát elkeserítő meg az utóbbi időben többször is el dobja a WiFi-t
lehet hogy érdemes lenne beruházni egy másik típusra hamár fizetem a 1000Mbps
Nem is piszkáltam mert amikor kijött a szerelő és beüzemelte akkor monta ez így a tuti, akkor az is volt. -
minas
aktív tag
Ugyanazzal a kliens készülékkel, ugyanolyan távolságról, ugyanolyan körülmények között jobb a wifije a huaweinek, mint a d-linknek. Tudom, akkor minek kínlódok, használjam a huaweit....
Használom, a d-lnk meg megy a fiók mélyére, nem üzemeltetek olyan készüléket, ami az áramfogyasztáson túl egy forintot nem ér (még szerencse, hogy ingyen adta a telekom). -
san2000
tag
Szia.
Még nem voltam otthon.Melóhelyen voltam.
Sikerült egy délelőtt alatt beállítani.Nagyjából minden megy.
Tényleg elég egyszerű a menüje.Sok konfigurálásra nincs lehetőség.
A Dyndns-el szívok még egyenlőre.
Maga a router amúgy nem lenne rossz.
Tényleg nagyon jó a wi-fi része.
Meg kell szokni.Azért várom,hogy egyszer legyen rá valami értelmes firmware.Köszi az infókat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest