- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, ebben valóban lehet valami, megcsináltam a következőt, aztán meglátjuk:
- Családi házas övezet vagyunk, minden irányba nyugdíjasokkal körülvéve, de most az egyik szomszéd nevét valóban láttam megjelenni a listában, azon kívül csak az mienk látszott.
- Ránéztem wifi analyzer appal a terheltségre a routerrel azonos szobában, és azt láttam, hogy néhány éppenhogy érzékelhető wifi bele-bele zavar a kiválasztott csatornába, amikor megjelennek, és a wifi-analyser appban ugrál a channel rating néhány csatorna között.
Ilyenkor a 2.4GHz-es sáv csatornát vált. Gyanítom ilyenkor dobódnak el az eszközök.Szóval lehetséges, hogy a firmware-ben bugos az automata csatornaválasztás, és a fel-feltűnő hálózatok ide-oda ugráltatják - még akkor is, ha azoknak a jelerőssége elenyésző a sajátjával szemben.
Köszi a tippet, visszajelzek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest