- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, ebben valóban lehet valami, megcsináltam a következőt, aztán meglátjuk:
- Családi házas övezet vagyunk, minden irányba nyugdíjasokkal körülvéve, de most az egyik szomszéd nevét valóban láttam megjelenni a listában, azon kívül csak az mienk látszott.
- Ránéztem wifi analyzer appal a terheltségre a routerrel azonos szobában, és azt láttam, hogy néhány éppenhogy érzékelhető wifi bele-bele zavar a kiválasztott csatornába, amikor megjelennek, és a wifi-analyser appban ugrál a channel rating néhány csatorna között.
Ilyenkor a 2.4GHz-es sáv csatornát vált. Gyanítom ilyenkor dobódnak el az eszközök.Szóval lehetséges, hogy a firmware-ben bugos az automata csatornaválasztás, és a fel-feltűnő hálózatok ide-oda ugráltatják - még akkor is, ha azoknak a jelerőssége elenyésző a sajátjával szemben.
Köszi a tippet, visszajelzek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest