Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabipasi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
LEDE-vel (17.01.2)használnám, felraktam rá suste-headless mentéseket! Megcsináltam rá a saját beállításaimat majd ezek után betettem a végleges helyére , ezután vettem észre, hogy a LAN1 port nem működik! Feltaktam a gyári fw és továbbra sem jó!
Mit ronthattam el? Helyre lehet hozni?Illetve lenne még egy kérdésem : érdemes HDD-re swap-ot csinálni?
Köszönöm;
Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest