- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
válasz
Geekman281 #57 üzenetére
Tévedsz, azt kell, hogy mondjam. Rettentő nehéz felhajtani, és ha sikerül is, 2 féle létezik RAT 5-re.
-
Geekman281
csendes tag
válasz
Geekman281 #54 üzenetére
bocs az előzőért, most korrigálnám: a probléma nem szűnik meg tőle teljesen, de a gyakorisága csökken.
-
powermause
tag
válasz
Geekman281 #52 üzenetére
Ez van most nálam.
-
powermause
tag
válasz
Geekman281 #50 üzenetére
Van néhányféle driver hozzá,próbálgasd .A cursor nálam is hosszas kisérletezés után lett stabil,MMO driverekkel próbálkoztam, míg valamelyik úgy ahogy bevált.Csak 7-essel próbálgattam de nehezen hoztam össze.Amikor utolára 8-assal próbáltam(egy éve) nem ment fel a profileditor.Nálam most csak akkor akad/lassul ha valamelyik stratégiai game (C&C-ZH-Contra8) nagyon igénybe veszi a processzort(konkrétan azt a magot ami épp dogozik).Viszont a nem egy magra írt game(ANNO2070) akadás nélkül fut.
Még ide tartozik a nagyon tiszta egérpad is.Időnként ablak tisztítóval és pzsvel át kell törölni a felületét.Ez az egér ugyanis rendkívül érzékeny mindenre ami alatta van.Az egérpad felülete pedig elég speciális szivacs rendszerű.Magába szívja a kézről az izzadságot meg ezt-azt.A G5 Refresh-hel nem volt ilyen gond.Az elment egy A4-es rajzlapon,ez nem. -
powermause
tag
válasz
Geekman281 #45 üzenetére
A jobb és bal click mozgása gyári "hiba" .Több helyen is lehet olvasni a kivitelezési pontatlanságokról.( Mintha a you tube-on is láttam volna egy elégedetlen vásárlót ezzel a hibával)... ha nem annyira zavaró szerintem ne gariztasd.A billegés meg inkább a "sensitivity" beállításokkal függ össze.Legalább is nálam ez szivatott,egyszerűen túl érzékeny volt.Csak az üveg sima felületen ment rendesen.Végül vennem kellett alá egy Roccat Sense egérpadot,sensitivity csúszkát unprogramed-re venni,és megszünt a zavaró billegés.De ha nálad tényleg lógnak az elemek róla vidd vissza és kérj egy rendeset.Végül is, jó drága ahhoz ,hogy gagyi legyen.(nálam a kisujj támasz nem áll rosszul,és egy tized millimétert se lóg a két click)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged