Új hozzászólás Aktív témák
-
kevlar76
csendes tag
Üdvözlet!
Van valakinek esetleg egy halott ilyen ( R.A.T 5-7-9 MMO. stb ) egere, ami nem kell neki?
Szívesen megvenném alkatrésznek. Kellene nekem belőle az egérgörgő. Sajnos nálam leszakadt a bal oldali tengelye.. ezért ki szeretném cserélni egy jóra. Köszi.Üdv,
-
cm9egi
csendes tag
Halihó!
Nem tudom összepárosítani az egeret a usb vevővel, segítség! Az egér villog kéken, de semmi nem történik. Mad Catz Mous 9
-
Y.e.s.m.a.n
újonc
Sziasztok
Van Egy RAT 8 egerem, és az a problémám vele, hogy a gép bekapcsolása után kb.40-50 perccel mindig kikapcsol az egér(szinte szabályos időközönként).
Kihúzás-visszadugás után működik rendesen tovább.
Esetleg driver hiba lenne? Már újratelepítettem a driverét, de nem használt.
Valakinek valami ötlet? -
Pulikutya
újonc
Sziasztok!
Az eset blokkolja a MadCatz RAT 7 hardver programjának letöltését. Valaki tapasztalt már ilyet? -
666DozzeR666
újonc
válasz
666DozzeR666 #144 üzenetére
szia.szerintem felesleges a rat 9 re kiadnod annyi pénzt.ugyanis lecidázod magad a sok mozgatás miatt mert egy nagyon nehéz egér. a rat 9 meg még nehezebb mint a többi mert abba még akumulátor is van + súlyok
én rat 7 et ajánlanám ha az a célod hogy állitható legyen.
mostmár az a tapasttalatom hogy a hüvelyk uj tartót be kell csukni, nem szabad nyitva használni mert inhüvely gyulladásod lessz tőle. súlyokat le szedni róla meg a rugót,és még érdemes le venni a az inbuszkulcsot a hátiljábol. igy eléggé könnyüre lehet kihozni az alap súlyához képest.
lényeg hogy minél kisseb legyen az egér.persze ez az fps játékokhoz érdemesebb viszont azért gondolom hogy a tervezéshez is kell a pontosság.
akár ugyan azt éred el a rat 3 mal is talán kicsivel könnyeb kiadásba.
a rat 7 en meg viszont annyi hogy azon lehet több mindent állitani de valojában a rat 3 és 5 pont az ideálisra van gyártva.igazábol nincs sok értelme a hüvejk uj álitásának.pedig az engem nagyon meg fogott.
ha neked az jo hogy akumulátorral is baszakodni kell akkor jo de én emiatt nem ajánlanám.
a nagyon magas dpi vel ne foglalkozz mert magas dpi n pontatlanabbá válnak az egerek mert azt csak programmal produkálja nem pedig a szenzor érzékenységével.(ez minden egérre igaz.) -
666DozzeR666
újonc
sziasztok. vettem egy rat 7 et,és szerintem nagyon komoly.eszméletlenül tetszik ez a z egér és egyépként nincs vele problémám csak 1.
sokszor megszivtam az egerekkel mikor letöltöttem a drivert és megváltozott miatta az egér és egyszerüe használhatatlanná vált számomra.pl razer cooper head.
csak annyi problémám van hogy és CS GO ra használom (magyarán FPS) és a usb portott szeretném 1000 hz re állitani fixen.
valamiért elvileg ugy van kitalálva hogy a rat nak dinamuks a polling rate je.
0-tól az 1200hz ig változik,független hogy usb 2.0 vagy 3.0
valaki tudna nekem erre megoldást ajánlani? nagyon fontos lenne köszönöm szépen.
privibe irjatok please. -
Eeshtvaan
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek, mint tapasztalt tulajoktól, hogy érdemes-e most beruháznom egy R.A.T. 9-esre? 3D tervezéshez kellene Win10 Pro x64 alá. Illetve mivel kell hosszú távon számolnia annak, aki egy ilyet akar igába hajtani?
Köszönöm előre is.
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen egeret. Nekem tetszik, és szerintem kényelmes is.
Kérdésen az lenne hogy a programban beállítom az egyik gombra a dupla klikket, a tesztben működik is, de játék közben nem akar.
Miért van ez?
Tök baromságot csinálok és ilyen nincs hogy szoftveresen állítom be, és csak az olyan egerek tudják amiken van gyárilag ilyen gomb?
Köszi előre is! -
don dante
aktív tag
Hy mindenkinek !
Tudna valaki segíteni Mad Catz R.A.T. 9-es egerem új aksi beszerzésében... Annyira el vannak fáradva az aksijai, hogy max 1-2 órát bírnak játék alatt, és alap felhasználás esetén 4-5 óra...
Segítségeteket előre is köszönöm.Üdv: Don
-
Exteez
csendes tag
Látom itt is régen voltak aktívak az emberek, de hátha...
Van egy öreg RAT 5-ösöm, amit 3,5+ éven át szinte napi rendszerességgel nyüstöltem. Ma hirtelen elkezdett olyat csinálni, hogy sima kattintás helyett duplán kattint, teljesen véletlenszerűen. van hogy 10 kattintásból az összes valahogy dupla lesz, van hogy 100 kattintásból egy sem. Van bármi ötlet, hogy hogyan lehetne meggyógyítani az én öreg patkányomat? Nem szívesen használnám csupán utazós/tartalék egérnek. -
Leone966
csendes tag
Már jóóó pár éve megvan a rat 9 es egerem hibátlanu lmüködik csak a megfelelö egérpad kell neki meg a wifi antena az ne legyena közelbe az az észre vételem hogy az akumulátor kezd hamarabb le merülni tudok e ezen javitani? esetleg valahogy lekapcsolnia világitásokat az egeren vagy bármi
még 1 kérdés magyarországon mennyiért tudom beszerezni hozzá az új aksikat? esetleg vezetékes megoldás lehetséges?
öszintén szólva jobban jártam volna ha vezetékes rat 7 et veszek de annyira nem nagy baj -
PitLee
őstag
kb 2½ éve vettem egy 7-est egy Microsoft Habu volt előtte (e hsz. írása után párhónapra elhalálozott RIP) .
A 7-es évek során jól bírta, külseje egy kicsit megkopott fölég a gumi borítás valahol műanyagig. Nekem szerencsére nem ugrált a kurzor vagy ha igen akkor azt a "barlang" okozta az érzékelőnél ahova egy kisebb "széna kazal" is beférne, de általában csak pár szösz szál volt amit eltávolítva tovább hasított a
zegérkepatkány .
A Habu után furcsa volt, ott minden gombot testre lehetett szabni, itt az egér görgő fel-le-t nem lehet bár ott van a hüvelyk ujjnál egy hasonszőrű tekerentyű az kárpótol érte.
A programok közül először a drivert telepíted majd a szoftvert, a makrózás nem piskóta akár komplett ütés combokat rálehet egy-egy egérgombra makrózni , a szoftver kínálta lehetőségek nekem teljesen elegendő, a kurzor érzékenységét is lehet farigcsálni pl jobbra-balra jó az érzékenység, de fel-le sok akkor állíthatsz rajta így a monitor teteje vagy oldala ugyanakkora mozdulattal elérhető, egy fps rugkapáló játék fegyót könnyebb a célon tartani vele.A hsz azért született, mert most cseréltem benne oldalsó smd microkapcsológombot mert elfáradt hamár szétszedtem kicseréltem a két szubminiatűr kapcsolót is és vettem rá PTFEöntapads csuszitalpat pár métert is.
Remélem egy pár évig még eldöcög.UI:
minap szedtem szét egy Microsoft golyós egeret a hőskorból, volt benne két OMRON D2F.. mikrokapcsoló az öregek azért még vágták a pitét ..... -
conner80
csendes tag
Sziasztok! A futár ma hozta a RAT M egeremet a munkahelyemre. MEgpróbáltam beüzemelni sikertelenül. Az USB-t nem tudtam telepíteni, mert a gép zárolva van. A szenzor ekkor még világított! Hazahoztam, USB be, gép felismer minden stimmel de nem világít a szenzor! Kék Led folyamatosan villog! (Leírás szerint pairing üzemmódban van?) Nem tudom mi lehet gond, driver, software telepítve van. Még az elemkre tudok gondolni, vagy kiment volna a szenzor, míg hazahoztam? Ötlet valakinek? Vagy küldhetem vissza az üzletnek?
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Van egy fehér rat 9 wireless egerem, eltört. Akkun és leszerelhető elemeken kívül bárkinek bármi kell alkatrész (görgő, kapcsoló, optika, komplett alaplap), írjon nekem. -
Micsurin
nagyúr
válasz
WongFeiHong #131 üzenetére
Rendben , nincs mit , 5600 az hibás széria volt , magas volt a hiba arány.....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WongFeiHong #129 üzenetére
naga epicet tudom ajánlani..... Alátétet használsz-e ? Mert ha nem akkor bizony gyakoriak lesznek ezek....
Razer goliathust tudom ajánlani Rat 9 és a nagáimal is jó volt és 4-5 ezer forint csak....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WongFeiHong #127 üzenetére
Házilag nem tudod , ha 5600 akkor az széria hiba lesz , ha garis akkor cserélik a szenzort.....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WongFeiHong #125 üzenetére
hány dpi-s verzió ? 5600/6400 az elsőnek hajlamós behalni a szenzorja
ha útóbbi akkor meg szimplán murphy törvényei léptek életbe
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WongFeiHong #123 üzenetére
driver reinstall lehet megoldja (vagy probáld meg másik gépen jó-e ), milyen winfosod van , útobbi fontos lehet
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mad Catz RAT 5 egerem, ami tökéletesen működött a mai napig.
Teljesen hirtelen megállt a cursor. Kattintás, görgő működik tökéletesen. Ha kihúzom USB-ből, és berakom újra, akkor megy egy ideig, aztán megint megáll.
Szerintetek mi lehet a hiba? -
Micsurin
nagyúr
No én bucsuzóm ! A rat9 cserélve lett egy Razer naga epic-re , további kellemes és szervíz mentes használatott
szrk.:csak vissza váltotam megint razer naga szériára
-
SityiSXT
őstag
Azt hogy tudnam megoldani, hogy a vizszintes scroll mukodjon Windows alatt (a huvelykujj-gorgovel)? Mac alatt helybol megy, Windows alatt nem tudok rajonni, hogy csalogathatnam elo...
Szerk.: RAT 5-rol van szo. -
Micsurin
nagyúr
válasz
seederking #119 üzenetére
Nincsen mit
-
Micsurin
nagyúr
válasz
seederking #117 üzenetére
Van ilyen , mivel az egérnek van memoriája , esetleg valami megakadt neki , majd mikor egy új géppel került kapcsolatba helyre állt a mem. , nem jelent semmit
ha megint előfordul gondolkozz elesetleg egy win reinstallon !
-
Micsurin
nagyúr
válasz
seederking #115 üzenetére
Windows milyen ídős ? (telepités) drivereket próbáltad törölni/telepíteni ? Először probáld meg aztán ha nem , akkor lehet agyalni tovább
más: barátom az "víz" nevű boltban már 2. RAT9-et rendeli eddig mindnek elvolt repedve az oldal görgőknél a müanyag, nekem nincs , valaki más csekolná ? köszönöm ! (akár az is akinek 7-ese an )
-
seederking
őstag
válasz
Micsurin #114 üzenetére
Win 7 64-em van.Nem tudom akkor mi a baja.Kiváncsi leszek,hogy most otthon is működni fog-e mivel itt melóba 2x is kipróbáltam és rendben van. Ha gond lesz vele,mit javasolsz?
Az a fura,hogy eddig gond nélkül fölismerte,föltelepítette a drivert is és a kezelő programja is rendesen működött. -
Micsurin
nagyúr
válasz
seederking #113 üzenetére
a pendrive és az egér más , milyen OP-d van ? win 8 ? mert azzal nekem is voltak gondok ! ha 8-ad van frisitsd 8.1-re és jó lesz .
-
seederking
őstag
válasz
Micsurin #112 üzenetére
Rat 3.
Most behoztam melóba és rádugtam az itteni gépre.Először semmi,aztán írta a gép,hogy eszközillesztő telepítése és egyszercsak életre kelt,működött.Mi lehet a gond az otthoni géppel?Az usb-t teszteltem egy pendrive-al,működött szóval nem hiszem,hogy az aljzattal van a gond.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
seederking #111 üzenetére
Milyen egér ? 3-5-7-9-TE-MMO stb.... Másik géppel probáltad ? Nem sérült az USB csati ?
-
seederking
őstag
Sziasztok
Ma hogy haza jöttem melóból,bekapcsoltam a gépet és az egér vakon van.Nem világít nem reagál semmire,ha átdugom máshová akkor sem.Restart után sem (a gép sem látja)Semmi előjele nem volt.Van ötlete valakinek?
-
Micsurin
nagyúr
RAT 9-em van lassan 2 hónapja , nagyon jó , nem tudom , mi ez a kúrzor ugrálosdi , szoftveres bibi stb semmit nem tapasztaltam , Razer naga-ról váltottam , megérte , jó az egér , szerintem az első szériában lehetek gondok mert a barátom rat 7-e is jó , úgy , hogy ne menjen el senkinek a kedve az egértől , mert szuper
-
JABA
csendes tag
mégsem érdekel rat 7 es egér.Akit érdekelne egy rat 7esnek az elemei az írjon mert eladóvá vált megvan hozzá az össze elem súlyok hibátlan matt fekete viheti az egeret is :d, azt ingyen mellécsapom az egérnek a bal gombja nem kattan (egyik napról a másikra pedig vigyáztam rá) és nem is reagál rá de a többi gomb hibátlan.
-
JABA
csendes tag
Sziasztok!
Régóta van egy RAT 7-es a birtokomban és most sajna tönkrement a bal gomb rajta ezért használhatatlan lett,nem ismertek valamit aki el szeretné adni a saját jól működő rat 7eseté, mert lehet megvenném tőle,vagy szerintetek érdemes lenne megjavíttatni bár ez szerintem is hülye kérdésamúgy akkor vettem amikor megjelent ez még csak 5600 dpi-t tud,erről a véleményem hogy nálam hibátlanul működött eddig a pillanatig,beleolvastam a topicba akinek lötyögnek rajta az elemek az nem gyárilag ilyen a kurzor sem ugrál és bírja a strapát amúgy meg szerintem nagyon pontos is, battlefieldezek vele és tuti hogy pontos.Amúgy akinek kell segítség milyen szoftverrel működik jól vagy milyen beállításokkal az nyugodtan írjon rám szívesen segítek.
-
Semmi, amúgy sem sürgős még a dolog, még a DA-t elkell ahhoz adnom
Közbe talpakat már mutattak, van amazon-on, az külön erre való, akkor majd lehet, hogy egy olyat beszerzek
Akkor már csak azt remélem, hogy nem túl válogatós, és egy Ozone Groundlevel egérpadot elfogad
Azért köszi a választ -
+váltó
tag
válasz
Zsírkrétamen #101 üzenetére
Szia , Bocsi a késői válaszért.
Nem vagyok mindíg net közelében . A tappancsokat
saját kérésre és méretek alapján jaffa . . . csinálta . nekem csak le kellett takaritani a régit ,
Zsirmentesítettem és felraktam 2 oldalas ragasztóval . Nem volt nagy költség , csak a billegés
kiküszöbölése miatt csináltam meg . De közben a puha egérpadot üvegre sikerült lecserélnem és igy már semmi gond . A hardveraprón magtalálod jaffa-t mindig hirdeti a teflon talpakat . Tamás. -
Lanash
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Majd jelentkezem, ha sikerült megvennem.
-
Revenge
tag
válasz
powermause #102 üzenetére
Én amióta eszemet tudom, a 200ft-os tesco szövet egér padot vettem, ha koszos lett vettem másik 2db-ot
Ezzel az egérrel ez esélytelen volt, egyből kellett vennem 3.000-ért itt ph-n (használtan) egy Razer Destructort. Azóta ez van. Tehát alá támasztom, kell hozzá egy minőségi drága egérpad.
-
powermause
tag
Meg kell venni!Csak utána látod hogy a pénzedért mit kaptál....Nekem a második RAT7 -el semmi bajom.Mint az álom...(persze egérpad,csúszkák,stb). De talán az illik rá ,hogy mint a legtöbb drága hardver ,lehetne még korrektebb.pl. én a program lehetőségek 1%-át is alig használom ki.Pedig már minden kedvencemnek saját egérprofilja van.Szóval ott nyújt többletet ahol én nem használom ki.Viszont csak drága egérpadon működik.De minden megvan bocsájtva neki, mert ahogy kinéz...
nekem ebben az esetben csak ez számít.
-
-
Malanrion
tag
Szia, szerintem ezek a hibák szériafüggők úgy értem, hogy 9-esem van, valaki eladta mert nem volt jó, se így se úgy, én nekem meg több mint 1 éve semmi baja, és nagyon szeretem, nem általánosítani akarok, de lehet hogy ez a 6-esnél is így van. Nekem megérte az edigitalba vettem még a legolcsóbban 28 körül
-
Lanash
senior tag
Hali!
Mad Catz M.M.O.7 -ről mit tudtok mondani? Ahogy visszaolvastam egy kicsit elment a kedvem, mert annyi hibát írtatok le és 29k-t nincs kedvem kiadni fölöslegesen. -
+váltó
tag
Tisztelt Hölgyeim és Uraim !
Jó hirrel szolgálhatok , sajnos szűk társaságunknak . Találtam olyan üveglapot - csiszolva
- festve . Amin működik a RAT egerem szenzora . . . Ráadásul fillérekért . Gondolom -
kishazánkban is fel lelhető a KInai piacon vagy boltban ( ami nem Kinai az hamis . . . )
Memó üzenő . Ragasztott akasztó és gumikarika van a hátára ragasztva - a falra akasztás
miatt , és egy kis fictoll van mellé téve . Fehér alapszin -különböző mintákkal - többféle
méretben . Ha mégsem találkoztok vele , Olaszországban tudom beszerezni 5 euróért
vesztegetik . Törékeny mivolta miatt a személyes átvételt ajánlanám .
Remélem tudtam segíteni . . . Az uttörő ahol tud ott van . . . -
+váltó
tag
válasz
powermause #93 üzenetére
Teljesen igazad van . . . De 90euró-ért ? Még KOMPROMISSZUM is jár ?
Nem biztos ,hogy ezt szeretném . Mivel már nem garanciás - a szenzorcsere tényleg foglalkoztat . -
+váltó
tag
válasz
Malanrion #91 üzenetére
Szia , az eredeti talpaival billegett .Crysis-el játszom lövésnél elmozdult a célkereszt 3-5mm-t.
Legyalultam őket miután postán megkaptam az új teflon talpakat . Most már nem produkálja a hibát .
Olyan volt mintha a lövés pillanatában tenyér éllel megnyomtam volna lefelé az egeret és emiatt az megemelkedve elmozdította a célkeresztet. Nem volt nagy költség a renoválás,és hamar megvolt .
Az aksi aljára 3 réteget raktam igy most ott is felfekszik. Külsőleg most már rendben vancsak a belsőt
kéne rendbe rakni .Gondolok 1 szenzor cserére . . . Elég bosszantó , h 1 mezei trust 4k ért mindenen megy.
Egy ilyen dizájnos csúcsrágcsáló meg nem hajlandó menni egy gyári üvegpadon . Ha nem találok megoldást
sajnos megválok tőle - annak ellenére , hogy mennyire tetszik és régi álmom vált valóra amikor meg -tudtam vásárolni . Továbbra is várom a segítő infókat . Tamás . -
Malanrion
tag
-
Revenge
tag
Nekem csak RAT 5-ösöm van, nincs jobb oldalon (sajnos) kisujjtámasz. Ha az is kopó alkatrészként jelen volna, akkor sem tapasztalnék billegést, mivel normális padon használom, és egyenletesen kopik.. Egyébként pedig tudok valakit, aki teflon talpakat ad el, nekem is tőle van vagy 10 darab, lassan egyébként csere érett a dolog... Szerintem könnyen kopik a gyári fekete rész.
-
Revenge
tag
Üveglap, és fa anyag felejtős. Fán kopik istentelenül a tapi, üvegen megbolondul. Részemről egy Razer Destructor van, használtan vettem 3ezerért... (mert a 200ft-os tesco szövetpadon mintha iszapban lett volna az egér, pedig a kedvenc materiálom az olyan szövetpad....)
-
-
+váltó
tag
válasz
Zsírkrétamen #83 üzenetére
Egy kapcsolatfelvételt megér . http://hardverapro.hu/apro/elado_saitek_cyborg_rat_9_-_csere_razer_mamba
cseteltem vele ö is próbálkozik . A neki igazán megfelelőt keresi . Ha nem vagytok a világ két végén sz.tem
cserélhettek is próbábol , és gazdagabbak lesztek 1 tapasztalattal . -
-
+váltó
tag
válasz
Zsírkrétamen #81 üzenetére
Sok sikert kívánok hozzá .
Azért ezeknek a rágcsálóknak semmivel sem hasonlítható össze az ergonómiájuk
és a testreszabhatóságuk . Sajnos valamit valamiért . . . áldoznunk kell a technika oltárán -
Köszi az infókat!
Szerencsére nekem az üveglapos téma kiesik, max fán használnám. Elgondolkodtam a vételén az egérnek, használtan, de úgy gondoltam, hogy mégse érné meg, ilyen árba van más, talán jobb alternatíva. Vagyis a pénzt, inkább egy Razer deathadder 2013-ba öltem
Azért köszi a tapasztalatokat -
+váltó
tag
válasz
Zsírkrétamen #79 üzenetére
Sziasztok ! MAD CATZ RAT 9 es elégedett tulajdonosa vagyok . Nem tudom működésre bírni üveglapon .
Szövetes Genius Ghost-on és papíron hibátlanul működik . A billegést a csúszótalpak cseréjével megoldottam .
Teflont és nagyobbakat tettem alá . Megköszönnék 1 használható tippet az üveglaphoz .
Az előző érdeklödésre - : a hardveraprón hirdetnek RAT 7 ill 9 es egereket . Első próbálkozásnak ezt ajánlanám . Pénztárcabarát , és ha próba után veszed meg akkor nincs zsákbamacska . -
Üdv.
Érdeklődnék, hogy aki használ r.a.t 3-at, az írjon róla egy picit, hogy milyen használni
Tetszik az egér, fogásra sem tűnik rossznak, csak nem tudom, hogy mennyire lehet tartós, milyen a szoftvere stb... Ilyen infókat szívesen fogadok az egérről
-
Zoltn
senior tag
Na!
Egy napig voltam RAT tulaj!
Visszacserélték szó nélkül, a pénzt is vissza akarták adni, de levásároltam és vettem egy Razer Imperatort. Mambám volt eddig, eladtam havernak, de inkább visszaváltok vezetékesre. Valahogy akkor is más legyen akármilyen vezetéknélküli technolügia, a kábeles valahogy mégis jobb.Üdv, és viszlát!
-
Revenge
tag
Hát nemtom, nekem RAT5 hibbbbátlan. És sokat játszottam már vele. Anyaghasználat is tökéletes. Amúgy én is a fehér lakkozotton gondolkodtam, de ahogy olvasom, jobb a fekete matt...
-
powermause
tag
RAT 7 , nekem a külsejével semmi bajom!Állat ahogy kinéz!De működése rapszodikus.Na most azért ebben benne van az is,hogy talán csak az én elvárásaim túlzóak.Most romlott el a lézer végleg az enyémben,ezért vettem még egyet.Kéz alól.Na ez már nem dobálja a cursort...
Halleluja.Még 12K és már megy is.
De bitang jól néz ki!
-
Zoltn
senior tag
Hello!
Na én ma vettem egy R.A.T. -9 -est, de holnap viszem is vissza! A két akksiból az egyik gyári hibás lehet, mert semmire nem reagál. A dokkoló nem tölti, a másikat viszont viszi. Ez egérben mintha benne sem lenne, a másikkal megy rendesen.
Azért kicsit bosszant! Na jó, nagyon!
Fehérben vettem, képeken nagyon tetszett, jókat is lehetett róla olvasni. Viszont így kézbevéve rettenetesen gagyinak hat az anyaghasználat. A műanyagok is kemény kopogósak, az oldalsó fém hüvelykujj támasz egy nagyobb nyomástól visszahajlik alapállapotba. Így hirtelen ennyi. Toltam 3 kör BF4-et, meg kéne szokni, amúgy nem lenne ez rossz.
Kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá a boltban.Eddig Razer Mamba-m volt, de látom már vissza kell váltsak a kígyós márkára.
-
P.O.W.
tag
Csatlakozom a klubhoz egy R.A.T. 3 -al.
-
Malanrion
tag
válasz
norbika12345 #70 üzenetére
garanciába vidd vissza, velem még nem fordult ilyen elő
-
norbika12345
csendes tag
Sziasztok ! És 9 napja vettem egy R.A.T.9-ET.
tegnapi napon hazaértem és leültem játszani egyet ! Elmentem utána bevásárolni és mire hazaértem nem működött az egér. Ki kapcsolta majd utána be . Villogott rajta a led és kikapcsolt.Kicseréltem benne az akkumulátort és a másaikkal is ugyan ezt csinálta de mind a 2 fel van teljesen töltve ! Valakinek valami tipp hogy mi lehet vele??? mert elég idegesítő hogy megveszi az ember 30.000-ft-ért és 2 hetet se bír ki !
Előre is köszönöm !!!!!!Üdv)
-
Malanrion
tag
Nekem r.a.t. 9-esem van egy fél éve, még nem tapasztaltam vele hibát 1x volt olyan, hogy kicsit ugrált a kurzor, de egy kikapcs-bekapcs megoldotta a problémát, én autocad-re használom, minden gombon van valami parancssor, nagyon jól beállítható, nekem bevált és nem bántam meg hogy megvettem. A kérdés az, hogy mire kell az egér, ha játékra, akkor nem nagyon szokták ajánlani, vegyél egy GB-t, vagy MS-ot, ha viszont programra használnád, akkor ajánlott vétel lehet, a programozható gombok végett.
ÉS TÉNYLEG JÓ RÁNÉZNI -
Revenge
tag
válasz
powermause #67 üzenetére
Sziasztok! Hát nem tudom, én egy RAT 5-öst használok kb 1 éve, tényleg minden nap ránézni meg rárakni a kezed egy élmény, néha még állítok is rajta MERT MEGTEHETEM alapon
Mivel barátian jutottam hozzá és alkalmi vétel volt így azonnal megvettem gondolkodás nélkül. Ellenben 8-12 ezer környékén Gigabyte egerek közt nézelődj, bár elfogult vagyok és imádom a gigabyte cuccokat : ) De nem véletlen, mert át érték arányuk nagyon jó. Ha veszel amúgy RAT egeret, ahhoz számolj egy 3-5 ezret normális használt alátétre, nekem pl régóta a 250ft-os szürke szövetpad volt a fétisem, na egy ilyen egér azon meghal. És venni kell egy minőségibb, steelpadot vagy a razertől valamit ami meg nem 500ft :S
Gondold át, ha nem létezne ez az egér, akkor most egy gigabyte fórumban dícsérgetném agyon a gigabyte egeremet. De most így odapillantottam kicsit jobbra és á tudod mit francba minden márkával, ez AZ egér számomra, nálam 1 év alatt max 5 alkalommal húzta el magát vagy hasonlók, de nem játék közben. Szerintem ha teheted vedd meg inkább a 7-et, ne az 5-öt ha ezen gondolkodtál, hiányozna a jobb oldali ujjtámasz. Nekem is hiányzik nagyon, érzem hogy ez még kényelmesebb és zoralabb lehetne, de így is minden ismerős aki meglátja magához nyúl. Ez ilyen. Minden másra ott a MasterCard
-
powermause
tag
Hali!A helyzet az, hogy valóban GAGYI az egér.Nagyon gagyi!DE.Olyan szép hogy boldogan elviselem.2-3 éve egy RAT7-esem van,nem fogom lecserélni mert nap mint nap, jó rá nézni.Viszont cserébe, pontatlan.Alegnagyobb hibája ,hogy "dobálja a cursort" és ezt nem is lehet megszüntetni!Egy 1,5K egér is pontosabb mint ez
.5K~ minimum egér alátét nélkül meg se próbáld ,azzal is cak úgy hogy a windows-ban alapra csúszkát, a rat7-en meg max-ra.HA JÓ EGERET AKARSZ MEG SE PRÓBÁLD.Ha szépet, akkor ez a te egered,semmi más...
Hali.
-
lp640sv
tag
Hello! en egy rat 5 egeren gondolkodom de elolvastam vagy 100 hozzaszolast/velemenyt es csak a hibakrol irnak! driver/szoftver hibak , osszevissza ugral, minden tonkremegy,szetesik.
nekem nagyon tetszik es mar reg szeretnek egy gamer egeret! de ezeket a problemakat olvasva ez nem er meg 15-20k!
van ertelme megvenni? vagy van jobb? ami arban es kinezetben hasonlo? -
TheBence
csendes tag
Nem rég jutottam hozzá én is egy RAT 7-eshez. Egyetlen érdekes dologgal találkoztam, hogy a leghátsó, levehető, csúsztathatós rész eléggé lötyög. Kipróbáltam mind a három fedőelemmel, de mindegyiknél ez van. Ez normális vagy csak én fogtam ki egy ilyet?
-
-
Malanrion
tag
tudom, ez hardveraprós.. és lejárt, de kérdezd meg a kollégát, a képen látható, hogy ő beszerzett egyet, esetleg ő tudja, baj nem lehet belőle
-
Revenge
tag
válasz
Geekman281 #57 üzenetére
Tévedsz, azt kell, hogy mondjam. Rettentő nehéz felhajtani, és ha sikerül is, 2 féle létezik RAT 5-re.
-
Revenge
tag
Üdv.
Új tulaja vagyok egy 5-ös kis patinak. Kérdésemmel meg is ostromlom váratokat, engem egy kisujjtámasz fellelhetőségi információ érdekelne.
Magyarul Hol találok ehhez kisujjtámaszt!! Megéreztem a bal oldal így mennyivel kényelmesebb, és tetézni akarom a komfortot, így nagyon fontos lenne!!
Köszönöm, ha tud valaki ebben segíteni.
-
Geekman281
csendes tag
válasz
Geekman281 #54 üzenetére
bocs az előzőért, most korrigálnám: a probléma nem szűnik meg tőle teljesen, de a gyakorisága csökken.
-
Geekman281
csendes tag
R.A.T.7 tulajok!
Azt hiszem, hogy találtam egy viszonylag egyszerű megoldást a cursor mozgásra, és..gondoltam akkor már megosztom veletek...
szóval:
1. lépés:
a rat-hez kapott software-ben kikapcsoljátok a sensitivity-t
2. lépés:
a windows beállításaiban az egérmutató sebességét minimumra / a minimálisnál eggyel nagyobbra leveszitek.
3. lépés:
a patkányt legnagyobb dpi-re ( 6400-ra) állítjátok.Így nagyjából elég érzékeny lesz a win használatához, a játékokban meg úgyis lehet finomhangolni az érzékenységet...
Nekem ez eddig tökéletesen bevált, remélem nektek is segíteni fog.. ( bár lehet, hogy viszonylag új rat-tulaj lévén csak most jöttem rá erre, és ti már régen tudtátok, de aki nem , az szerintem próbálja ki, egy próbát megér...)
(asszem mintha láttam volna egy hasonló videót youtube-on, de ott a sensitivity nincs kikapcsolva, nekem viszont csak kikapcsolt sensitivity-vel működött)
-
powermause
tag
válasz
Geekman281 #52 üzenetére
Ez van most nálam.
-
Geekman281
csendes tag
heló!
tudom, hogy pofátlan kérés, de ... leírnád nekem, hogy pontosan melyik az a driver, amivel jó lett?
nem akarlak google-nek használni, de ha hosszasan kéne kísérletezni, attól - ha lehet- még ilyen pofátlan módon is megkímélném magam..
és ha lehetek még pofátlanabb, ( és persze..ha a driver nincs fenn a madcatz oldalán), akkor tudnál hozzá linket is adni?
ha a madcatz oldaláról töltötted le, akkor természetesen nem kell link, és bocs, hogy ezzel zaklattalak.. -
powermause
tag
válasz
Geekman281 #50 üzenetére
Van néhányféle driver hozzá,próbálgasd .A cursor nálam is hosszas kisérletezés után lett stabil,MMO driverekkel próbálkoztam, míg valamelyik úgy ahogy bevált.Csak 7-essel próbálgattam de nehezen hoztam össze.Amikor utolára 8-assal próbáltam(egy éve) nem ment fel a profileditor.Nálam most csak akkor akad/lassul ha valamelyik stratégiai game (C&C-ZH-Contra8) nagyon igénybe veszi a processzort(konkrétan azt a magot ami épp dogozik).Viszont a nem egy magra írt game(ANNO2070) akadás nélkül fut.
Még ide tartozik a nagyon tiszta egérpad is.Időnként ablak tisztítóval és pzsvel át kell törölni a felületét.Ez az egér ugyanis rendkívül érzékeny mindenre ami alatta van.Az egérpad felülete pedig elég speciális szivacs rendszerű.Magába szívja a kézről az izzadságot meg ezt-azt.A G5 Refresh-hel nem volt ilyen gond.Az elment egy A4-es rajzlapon,ez nem. -
Geekman281
csendes tag
Sziasztok!
adódott még egy problémám a rat7-tel...
vettem egy új egérpadot, ( steelseries qck mass pro gaming ) , és -meglepő módon..- ezt az egérpadot se támogatja teljes mértékben, így tehát a kurzor akkor is mozog, ha csak ráteszem a kezem az egtérre.
kikapcsoltam a sensitivity - t, és egy darabig nem csinálta ezt.
azonban mostanában kb negyed órán keresztül semmi gond nincs vele, aztán egy darabig megint vonszolja a kurzort, kb 1-2 percig, majd újra ez ismétlődik.
rengetegszer ellenőriztem a beállításokat, mindig jók voltak, véletlenül sem állítottam vissza semmit, tehát a sensitivity még mindig unprogrammeden van, de a probléma még mindig elő-előjön...
mit csináljak vele?
van esetleg valamilyen beállítás, ami segít ezen? ( jelenleg 2600 dpi-n használom, és természetesen kevesebb dpi-vel csökken a kurzormozgás, de akkor is...most ha már megvettem, akkor nehogy már kevés dpi-n használjam, arra jó lenne egy tesco-s egér is..) -
Geekman281
csendes tag
Sziasztok!
Pls írjátok meg, hogy szerintetek mennyi esély van rá, hogy ezt az egeret tudják szervizben javítani. ( még bőven garanciális ) ill. ha nem tudják javítani, valószínűleg kicserélik-e?http://www.youtube.com/watch?v=WBFF5mF4ubg
a pontos részleteket már egy korábbi bejegyzésben megírtam.
-
Malanrion
tag
Sziasztok!
nemrégen lettem tulaja egy R.A.T. 9-nek, az lenne a kérdésem, hogy az oldalsó görgőre, vlahogy lehet összetett parancsot, macrót írni, azt szeretném hogy átváltson weboldalak között, de nem sikerül ctrl+t, de csak a t-t írja be..
-
powermause
tag
válasz
Geekman281 #45 üzenetére
A jobb és bal click mozgása gyári "hiba" .Több helyen is lehet olvasni a kivitelezési pontatlanságokról.( Mintha a you tube-on is láttam volna egy elégedetlen vásárlót ezzel a hibával)... ha nem annyira zavaró szerintem ne gariztasd.A billegés meg inkább a "sensitivity" beállításokkal függ össze.Legalább is nálam ez szivatott,egyszerűen túl érzékeny volt.Csak az üveg sima felületen ment rendesen.Végül vennem kellett alá egy Roccat Sense egérpadot,sensitivity csúszkát unprogramed-re venni,és megszünt a zavaró billegés.De ha nálad tényleg lógnak az elemek róla vidd vissza és kérj egy rendeset.Végül is, jó drága ahhoz ,hogy gagyi legyen.(nálam a kisujj támasz nem áll rosszul,és egy tized millimétert se lóg a két click)
-
Geekman281
csendes tag
Nekem van a R.A.T.7-tel kapcsolataban 2 észrevételem, amik attól tartok , hogy gyári hibák...
az egyik, hogy a bal és jobb egérgombok jobbra-balra mozognak kb. 1 mm-t ( hogy amikor elkezdtem használni, ilyen volt-e, nem tudom, mert akkor nem figyeltem, de egyszer csak észrevettem, hogy ilyen...)
a másik, hogy ha teljesen rászorítom a kisujjtámaszt, akkor feljebb van, mint az asztal, és billeg az egér, szóval időnként meg kell lazítanom a csavart, hogy rendesen egyenesen álljon.
kérlek, ha nektek is R.A.T.7-etek van, akkor szánjatok rá pár percet, hogy megnézitek, hogy ezek nektek is előfordulnak -e, vagy az én egerem hibás...
*a kép a gombok mozgását szemlélteti*
ja..és esetleg ha ez hiba, de házilag orvosolható, akkor kérlek írjátok le ennek a pontos menetét, mert nagyon nem szeretném 2 hónapra beküldeni egy szervizbe.. -
daninet
veterán
Üdv!
Túl érzékeny jobbklikkel volt valakinek baja? Nekem nagyon fura, hogy az ujjam súlyától lenyomódik már a jobbklikk RAT7-nél, eléggé idegesítő, folyton tartanom kell az ujjaim. (pedig nincsenek nagy zsíros ujjaim
)
-
chosa91
aktív tag
Közel fél éve vagyok RAT9 tulaj (razer naga molten-ről váltottam).
Teljes a tökély, viszont a sima görgővel gondjaim vannak, valamint időközönként ... megáll. Kattintást/görgőzést érzékel, viszont az X-Y síkon képtelen elmozdulni és ekkor a sima egér alján lévő I/O kapcsoló le fel kapcsolásával nem javul meg, csak usb Disconnect - Reconnect (manuálisan).A görgő pedig sűrűn duplán ugrik, vagy van hogy előre görgőzök mégis hátra léptet... hogy lehetne ezt korrigálni, mivel a másikat gondolom nem lehet.
A görgőt most programban áttettem a hüvelykujjam alá, viszont fps game-kben igen nagy hátrány elkapni a biztos fogásról görgőzésre... -
szabi325
tag
válasz
Frischmann #37 üzenetére
Helló
Nekem RAT 9 van, itt van 2 csavar az oldalán közvetlenül a gomb alatt , amivel lehet egy minimális mértékben állítani a gomb feszességét. Ha ez nem segít akkor bizony eltört a mikrókapcsolód, ehhez már teljesen szét kell kapnod a kicsikét és némi kézügyességre , forrasztópákára meg cinre meg egy másik mikrókapcsolóra is szükséged van, de nem lehetetlen feladat . -
Frischmann
csendes tag
Sziasztok!
Egy rat 5-ösöm van ,nagyon sokat használom és a balos rapidfire-os gomb tul érzékennyé vált.Csak ránézek már kattan is
!Szét szeretném szedni de nem akarom tonkretenni.
A kérdés az lenne a felső két gombot hogy tudom leszedni???
Csavaros vagy pattintos megoldás???
(merre -hogyan-mit)Előre is kossz a segitséget!
-
hod256
csendes tag
Sziasztok, R.A.T. 7 -et szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy milyen egérpadot vegyek alá, mert sokan írták, hogy nagyon válogatós, valaki tudna ajánlani párat (max 5e-ig) ?
(Illetve akinek jelenleg van, vagy volt ilyen egere, megéri a 20ezer forintot?)
-
batai15
félisten
ÜDv, melyik a legolcsóbb rat ezek közül? az 5? fpsre kellene, tudnátok róla mondani valamit?
-
powermause
tag
Ha esetleg érdekel valakit,a RAT7 szuper érzékenyre állítva (sensitivity be: maximumon) is kitűnően működik a Roccat Sense Adrenalin Blue egérpadon!Tehát ezt tapasztalatból állíthatom ,tökéletesen passzolnak egymáshoz.
-
MrMind
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a RAT 5 oldalán található görgőt is be lehet állítani a játékokban? Továbbá, hogy az a görgő felgörgetésre és legörgetésre is külön-külön programozható, vagy teljesen mindegy merre tekerjük, arra a görgőre csak egy "dolog" állítható?
Remélem érthető voltam.
Üdv.: MrMind
-
powermause
tag
Hali!
A saját tapasztalatom alapján, bármi megteszi amíg ki van kapcsolva a sensitivity.Mivel nem akarok most költeni erre(később se),maradt a revoltec lightpad,egy korábban "ráragasztott" fehér műanyag lappal.Szóval a gyári feketével még nem próbáltam, sensitivity nélkül.Bekapcsolt sensitivityvel a fekete lapon,még a golyós egerek is sokkal jobbak.Elképesztően szarul megy!Nincs tapasztalatom a drágább egérpadok terén,így engem is érdekelne hogy mivel lehet rendeltetésszerűen használni. -
ebrithil
csendes tag
válasz
powermause #27 üzenetére
Hali!
És milyen egérpadot ajánlanál? Illetve kinek mi vált be? -
powermause
tag
HI ALL!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat mindenkivel.Nekem RAT 7-esem van,nem MMO,sima mezei-egér.
Ami nagyon megszívatott, az a bizonytalan cursor!Ha be van kapcsolva a "sensitivity" csúszka, csak is, és kizárólag, csak nagyon jó egérpadon működik rendesen!Vagy üveg sima felületen,(Ugye üvegen sem működik).Persze alap beállításban ez a csúszka bekapcsolt állapotban van.Ha dobálja a cursort csak "unprogrammed"-re kell állítani.Ettől még változtatható az érzékenysége!Hát röviden ennyi... -
aapee
csendes tag
Üdv!
Pont egy R.A.T. 5 vásárlása előtt állok, de nem tudom, hogy az 4000 vagy az 5600 cpi-s verziót válasszam. Az egyértelmű felbontáskülönbségen kívül tudja vki, hogy miben különbözik még a régebbi és az újabb kiadás? Azért érdekel főleg, mert nekem pont nem ez a mérvadó, 1600-nál magasabb cpi-n nem játszok, de ha van vmi lényeges különbség, nem akarom bebukni. Bár annyira bejön ez a dizájn, hogy mindenképp jó vásár lessz -
Lockheed
csendes tag
Sziasztok!
Egérvásárlás előtt állok és ezért érdeklődnék tőletek, (főleg akik mostanában vették az egeret) hogy továbbra is jelentkeznek -e még azok a hibák amikről itt is és máshol is hallani? Konkrétan egy R.A.T. 7 vagy egy MMO beszerzésén gondolkodom de ez azok a dolgok amik visszatartanak...
Előre is köszi!
-
szabi325
tag
Sziasztok!
Nekem RAT 9 van wireless-es, január óta megvan eddig jól működött, de most az történik hogy bekapcsolás után csak a gomb nyomásokat érzékeli a mozgást nem.
Tehát nem mozog a kurzor...
Próbáltam másik USB portban ( 2 operációs rendszer van gépemen és egyiken se megy) -
OmenTD
csendes tag
Üdv, lassan 1 éve van R.A.T 9-em és a következö probléma jelent meg:
Magátol váltja át az érzékenységét, tegyük fel ha 2-esen van a kis piros oldalt 1 idö után magátol felugrik 4-re vagy 3-ra, valaki találkozott már ezzel a jelenséggel? esetleg megoldást tudtok rá?
Köszi elöre is.
-
powermause
tag
HI ALL!
Nekem is RAT 7 van ,az én egérpadom sem jó neki (Revoltek light pad).Ahogy az asztalra teszem 1000-el hasit!!Fene a gusztusát.Driver innen tölthető,mondjuk nekem csak kiemelt prioritással jelentkezik be induláskor(Win7 64).De, ha be jelentkezett akkor pontosan működik.Nagyon kényes az alatta levő felületre!!De ahogy kinéz!!!!Megéri egy kicsit kínlódni vele. -
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Végül sikerült szereznem egy RAT 7 -et.
Szoftverjeivel szenvedtem egy kört, de végül sikerült feltelepíteni, működik minden, viszont úgy nézem hogy az egérpadomat nem szereti..
Egy Verbatim Rapier Precision ról van szó. Eddig minden egér ment rajta faszán. Ez egyébként a Razer Sphex ről van koppintva.
Ez meg néha megakadozik, meg úgy érzem mintha tévesztene, de ami igazán idegesítő hogyha felemelem az egeret, és vissza rakom, akkor véletlenszerűen, de van hogy másodpercekig nem mozgatja a kurzort. Ez ugye nem normális jelenség?
Létezik olyan műanyag egérpad amin jól működik ez az egér, vagy csak szöveteken jó? -
---Lasali---
Közösségépítő
Valaki meg akar szabadulni a RAT egerétől, akkor én hajlandó vagyok erre arra elcserélni.
Van pl egy gyakorlatilag új állapotú Logitech MX518 Batman editionom. -
Enderson
csendes tag
Sziasztok! Most jött meg a R.A.T. 9esem és olyan problémám van vele hogy beprogramozom a 3 módot, el is mentem ha tálcán a rat ikonra kattintva kiválasztom valamelyik elmentett módot akkor tökéletesen működik. Viszont ha az egéren nyomkodom a mode gombot akkor csak más színnel világít és ennyi! Nem vált át másik módba. Erre tud valaki megoldást esetleg?? Vagy hogy ez mitől lehet??
-
volcano
tag
Sziasztok!
ma vettem egy R.A.T. 5 öt és letöltöttem a drivert, fel is raktam win7 64 bit alá (megfelelőt töltöttem le).
és nem tudok sehol belépni beállitásokhoz..
se egy icon, se egy semmi.. sehol..
valami ötlet?
köszönöm
-
a dervis
csendes tag
válasz
weather88 #15 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a gyors válaszod!
Azóta sikerült félig megoldani a problémát. Nemzetközi topicokban találtam újabb szoftvert, amivel működik a programozás lehetősége is. Itt: http://findfiles.com/search.src?file=techno
van egy "Smart_Technology_7_0_11_42_64bit" nevű verzió, ezt raktam fel. Azért csak fél megoldás, mert a gyártói specifikációban szereplő beállítási lehetőségeknek kb. a fele nem működik.
Teszt röviden:
-Megelőlegezett pontok a vásárlás előtt: 10 pont.
- A mentett profilokban nem lehet a dpi beállításokat tárolni. (-1 pont)
- nem lehet a módváltó gombhoz automatikusan hozzárendelni a gombok beállítását tartalmazó mentett profilt. Ergo, a patkányon lévő gomb, csak a led színét változtatja...
(-2 pont)
- A gombokhoz hozzárendelt funkciók az adott programokban nem aktiválódnak, az említett programokból pedig nem lehet a patkány gombjait elérni, módosítani.
(-2 pont)
- A gyártó oldalán lévő (megtaláltam a hiba állítólagos javításához a segítséget), az ISMERT hibát javító, letölthető szoftver nem működik. (Ua. mint a CD-n lévő.)
(-1 pont, és egy jókora fekete a gyártónak...)Összegezve: Az elért 4 pont mindösszesen a patkány ergonómiai testreszabási lehetőségeinek, dizájnjának és a pontosságának köszönhető...
Nos, ez nagy csalódás, ugyanis a patkány így szoftveresen szinte semmit sem ér, márpedig a gyártó nem így reklámozza...
Az OP. rendszerem friss telepítés, Win7 64 bit.
Érdekelnének még egyéb, a patkánnyal, szoftverrel kapcsolatos tapasztalatok is a használóiktól.
Szép napot!
-
weather88
csendes tag
Helló!
Nekem a problémát jó darabig nem sikerült orvosolni(bele is törődtem a "hibába")
Aztán összerakattam egy új PC-t és feltettem mindent újra és az egér azóta tökéletesen szuperál
Lehet hogy valami rendszeres gond lehetett.
Esetleg egy rendszer újratételt próbálj meg.
Amúgy olvastam a neten a hibákról de eggyik megoldás sem segített úgyhogy szerintem azokat hanyagolhatod
Sok sikert. -
a dervis
csendes tag
Tiszteletem.
A problémám ugyanez.
Beszereztem egy R.A.T. 9-es űrhajót, ám a mellékelt szoftverben nem működik a programozás lehetősége.
Pontosabban: a programming fül alatt nincs semmi (fehér ablak).
Szeretném a csodapatkányt különféle alkalmazásokhoz programozni (AutoCAD, játék, normál használat), de nem tudom.A gyártó oldalán van egy leírás, melyben erről esik szó.
Ám, a leírásban lévő linket törölték, más segítséget még nem találtam.Érdeklődöm, hogy sikerült e, a problémát orvosolni, illetve, ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm előre is! -
zoon811
csendes tag
Nekem RAT5-öm van !
-
Chrys_
addikt
RAT9-nél mennyit bír az akku a gyakorlatban? És nem zavaró a billegése (mivel nem a teljes egérterület alatt van a talpa; lásd youtube-videók)?
-
Gerisz
addikt
Mindenhol 1év garanciát adnak az egérre?
-
Garee79
csendes tag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Nem rég lettem egy R.A.T.9 -es tulaj de sehogy nem jön létre kapcsolat az egér és a jeladó között. A programing fül működik drivert szedtem le, de semmi. Valahogy össze lehet a kettőt hangolni, vagy van rá valami megoldás?
Előre is köszönöm.
-
weather88
csendes tag
Helló!
Nekem egy R.A.T. 7-em van.
Nagyon jól szuperál semmi haba nincs vele csak van egy beállítási problémám.
A beállításnál a programing fül csak fehéren jelenik meg.Nemtudok semmit sem állítani olvastam már külömböző oldalakon hogy le kell szedni hozzá valami más telepítőt de nekem ez nem ment mert hibát jelzett
Esetleg tudtok segíteni?
Előre is köszi... -
Breaker
tag
Ja varj, most esik le hogy a 7es az nem wireless, annak nicns aksija
-
Breaker
tag
Hello!
Még nem tapasztaltam vele ilyet, de oszintén még nem tudtam orákat vele játszani, azt majd csak hetvegen..
Tegnap egy fél órát CS:Source-oztam és nem tapasztaltam ilyet - ha elofordul akkor szolok
Egy érdekességet észrevettem viszont az aksitöltönél. Ha teljesen csontig benyomom a toltobe akkor pirosan világit a LED a tolton, mondvan hogy tolti. Ha egy picit kijebb huzom, azonnal zoldre valt, ami elvileg azt jelenti hogy fel vant toltve az aksi holott ez nem igaz.
Nalad volt hasonlo..?
Udv
Breaker -
simi762
tag
Halihó!
Nekem egy 7-es van, de vannak vele gondjaim!
Eleinte csak néhány óra után, de mostanában elég gyakran akadozik be a mozgása.
Ilyenkor meg kell rázni, és magéhoz tér, de játék alatt egy kicsit idegesítő.
Te esetleg nem tapasztaltál ilyet?
A boltban azt mondták, hogy ezzel a gonddal, még nem ment vissza egér, így lehet hogy az enyém, egyedi, de ezzel nem vagyok kisegítve sajna.
Már kezdem megszokni a cuccost, az előzőhöz képest, és ha szervízbe menne, az szerintem kb 2 hét
simi -
Breaker
tag
Most jött meg a R.A.T 9 egerem, zseniális mi mindent adnak hozzá! A programozásával abszolut nincs gond, brutális kinézete van, allithato minden dimenzióban
Kulon szerszamot kaptam a fém dobozban a moddinghoz, nagyon megéri az árát!
Aki gamer egeret szeretne, szerintem ez a legjobb választás
Udv
Breaker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest