Új hozzászólás Aktív témák
-
powermause
tag
Meg kell venni!Csak utána látod hogy a pénzedért mit kaptál....Nekem a második RAT7 -el semmi bajom.Mint az álom...(persze egérpad,csúszkák,stb). De talán az illik rá ,hogy mint a legtöbb drága hardver ,lehetne még korrektebb.pl. én a program lehetőségek 1%-át is alig használom ki.Pedig már minden kedvencemnek saját egérprofilja van.Szóval ott nyújt többletet ahol én nem használom ki.Viszont csak drága egérpadon működik.De minden megvan bocsájtva neki, mert ahogy kinéz...
nekem ebben az esetben csak ez számít.
-
powermause
tag
RAT 7 , nekem a külsejével semmi bajom!Állat ahogy kinéz!De működése rapszodikus.Na most azért ebben benne van az is,hogy talán csak az én elvárásaim túlzóak.Most romlott el a lézer végleg az enyémben,ezért vettem még egyet.Kéz alól.Na ez már nem dobálja a cursort...
Halleluja.Még 12K és már megy is.
De bitang jól néz ki!
-
powermause
tag
Hali!A helyzet az, hogy valóban GAGYI az egér.Nagyon gagyi!DE.Olyan szép hogy boldogan elviselem.2-3 éve egy RAT7-esem van,nem fogom lecserélni mert nap mint nap, jó rá nézni.Viszont cserébe, pontatlan.Alegnagyobb hibája ,hogy "dobálja a cursort" és ezt nem is lehet megszüntetni!Egy 1,5K egér is pontosabb mint ez
.5K~ minimum egér alátét nélkül meg se próbáld ,azzal is cak úgy hogy a windows-ban alapra csúszkát, a rat7-en meg max-ra.HA JÓ EGERET AKARSZ MEG SE PRÓBÁLD.Ha szépet, akkor ez a te egered,semmi más...
Hali.
-
-
powermause
tag
válasz
Geekman281 #52 üzenetére
Ez van most nálam.
-
powermause
tag
válasz
Geekman281 #50 üzenetére
Van néhányféle driver hozzá,próbálgasd .A cursor nálam is hosszas kisérletezés után lett stabil,MMO driverekkel próbálkoztam, míg valamelyik úgy ahogy bevált.Csak 7-essel próbálgattam de nehezen hoztam össze.Amikor utolára 8-assal próbáltam(egy éve) nem ment fel a profileditor.Nálam most csak akkor akad/lassul ha valamelyik stratégiai game (C&C-ZH-Contra8) nagyon igénybe veszi a processzort(konkrétan azt a magot ami épp dogozik).Viszont a nem egy magra írt game(ANNO2070) akadás nélkül fut.
Még ide tartozik a nagyon tiszta egérpad is.Időnként ablak tisztítóval és pzsvel át kell törölni a felületét.Ez az egér ugyanis rendkívül érzékeny mindenre ami alatta van.Az egérpad felülete pedig elég speciális szivacs rendszerű.Magába szívja a kézről az izzadságot meg ezt-azt.A G5 Refresh-hel nem volt ilyen gond.Az elment egy A4-es rajzlapon,ez nem. -
powermause
tag
válasz
Geekman281 #45 üzenetére
A jobb és bal click mozgása gyári "hiba" .Több helyen is lehet olvasni a kivitelezési pontatlanságokról.( Mintha a you tube-on is láttam volna egy elégedetlen vásárlót ezzel a hibával)... ha nem annyira zavaró szerintem ne gariztasd.A billegés meg inkább a "sensitivity" beállításokkal függ össze.Legalább is nálam ez szivatott,egyszerűen túl érzékeny volt.Csak az üveg sima felületen ment rendesen.Végül vennem kellett alá egy Roccat Sense egérpadot,sensitivity csúszkát unprogramed-re venni,és megszünt a zavaró billegés.De ha nálad tényleg lógnak az elemek róla vidd vissza és kérj egy rendeset.Végül is, jó drága ahhoz ,hogy gagyi legyen.(nálam a kisujj támasz nem áll rosszul,és egy tized millimétert se lóg a két click)
-
powermause
tag
Ha esetleg érdekel valakit,a RAT7 szuper érzékenyre állítva (sensitivity be: maximumon) is kitűnően működik a Roccat Sense Adrenalin Blue egérpadon!Tehát ezt tapasztalatból állíthatom ,tökéletesen passzolnak egymáshoz.
-
powermause
tag
Hali!
A saját tapasztalatom alapján, bármi megteszi amíg ki van kapcsolva a sensitivity.Mivel nem akarok most költeni erre(később se),maradt a revoltec lightpad,egy korábban "ráragasztott" fehér műanyag lappal.Szóval a gyári feketével még nem próbáltam, sensitivity nélkül.Bekapcsolt sensitivityvel a fekete lapon,még a golyós egerek is sokkal jobbak.Elképesztően szarul megy!Nincs tapasztalatom a drágább egérpadok terén,így engem is érdekelne hogy mivel lehet rendeltetésszerűen használni. -
powermause
tag
HI ALL!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat mindenkivel.Nekem RAT 7-esem van,nem MMO,sima mezei-egér.
Ami nagyon megszívatott, az a bizonytalan cursor!Ha be van kapcsolva a "sensitivity" csúszka, csak is, és kizárólag, csak nagyon jó egérpadon működik rendesen!Vagy üveg sima felületen,(Ugye üvegen sem működik).Persze alap beállításban ez a csúszka bekapcsolt állapotban van.Ha dobálja a cursort csak "unprogrammed"-re kell állítani.Ettől még változtatható az érzékenysége!Hát röviden ennyi... -
powermause
tag
HI ALL!
Nekem is RAT 7 van ,az én egérpadom sem jó neki (Revoltek light pad).Ahogy az asztalra teszem 1000-el hasit!!Fene a gusztusát.Driver innen tölthető,mondjuk nekem csak kiemelt prioritással jelentkezik be induláskor(Win7 64).De, ha be jelentkezett akkor pontosan működik.Nagyon kényes az alatta levő felületre!!De ahogy kinéz!!!!Megéri egy kicsit kínlódni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged