- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kupszi
aktív tag
Sziasztok, Csak annyi a véleményem a játékstoryról hogy fertelmesen szarra sikerült. Először Nomádként Panam segítségével toltam végig, majd Judyval a nomádokkal tartva leléptünk a városból. Az hogy mindenféleképp megdöglünk ezzel nem értek egyet. Ero V megmenthetetlen főhős. Nem is értem, miért nem kapott olyan befejezést amin túlélheti, nem pedig csak 6 hónapot él még. Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz hszilard666 #16574 üzenetére
Ezekszerint nem akarták a fejlesztők hogy legyen Cyberpunk 2. Vagy majd egy másik főhőssel. Én mondjuk esélyt adtam volna szerencsétlen főhősnek hogy túlélje, ugyanis azért hajszoljuk át az univerzumot és ezért mozgatunk meg mindent...De hát ez is kevés. Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz F_Peter #17392 üzenetére
Nem is az elején voltak nagy problémák, hanem amikor elkezdték javítani. Hány updaten keresztül nem lehetett a Medve szettet összegyüjteni? Valamint a Kaer Morhan vár alatti kardal sem lehetett mit kezdeni jó sokáig.
Itt is erre számítok ahogy elkezdenék a bugokat gyomlálni egyre több jön elő.Nem lehet a W3-at meg a Cyber-t összehasonlítani, itt azért jóval több és szerteágazóbb problémák vannak. A W3 megjelenésekor is voltak bugok hibák, de közel sem ennyi. Persze nekem sikerült végigvinni a játékot és csak 1x kellett visszatöltenem egy jóval korábbi mentést hiba miatt, de ahogy nézem a Redditet héna elkönnyezem.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz WATERDACA #19497 üzenetére
Szükséges is lesz rá.
Amúgy a Cyberpunk nem csak az egyetlen akik, előre megírt scripteket használnak hogy E3-on azonnal ricsi-recsizzen rá minden néző. Érdekes hogy a vezetőség tagad, de az alkalmazottak elmondták hogy hónapokat csesztek el arra hogy jól mutasson a bemutatókon. Nem is értem én ezt a világot, most akkor nem az számít mikor megjelenik a játék, hanem az E3-as lehozott csillagok. Persze ennek az az oka hogy sponzorokat,támogatókat szerezzenek. Sajnálom hogy erre tendál egyre jobban minden fejlesztő, manapság a pénzéhség mindent háttérbe szorít.
Persze minden kezdet nehéz, és biztos hogy a játékot rendbe fogják tenni talán év végére, nem is kérdéses. De ez kellett a cégnek hogy ráébredjen mit helyez előtérbe, mint annak idején az Ubisoft a Watch dogs-al.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
Hát így lassan 1 évhez közeledve megannyi patch után is sajnos elkell mondjam a játék még mindig katasztrófa, ez a stori is az
( Milyen már hogy a főhöst sehogy sem lehet megmenteni)
Végülis ellehet mondani hogy a CDRP-nek is van egy "Watch Dogs"-a. De ha azt nézzük végülis még így is termeltek pénzt belőle. Sajnálom ezen szavakat a játékról, mert nagyon vártam, de még lassan egy év alatt sem jutott arra a szintre hogy megfeleljen legalább arra a szintre amit az E3-on láttunk. Kíváncsi vagyok lesz-e folytatás vagy mi lesz a sorsa... De így amit láttunk elmondhatjuk a Witcherek után egy future SCI-fi nem feküdt a kiadónak, ez azért nagy falat volt...Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz sixpak #23693 üzenetére
Nem sértettél meg, bár közel egy év után azért vártam egy csodát a játéktól, valamint egy folytatást DLC-t, amin talán tovább gördülhetünk. De egyik se jön/jött és talán csak ilyen kocsi/ruha/fegyver DLC csomagok érkeznek, de hát ez van.
Az 1.3 patch meg egy katasztrófa lett, 10x estem be a pálya alá, amin csak a reload segített.(Persze mikor ha nem küldi közbe). Arra jutottam hogy még egy évet kihagyom, és talán 2022. év végére lesz valami nagy csoda. Nem is melítettem még a beragadt küldiket sem, egyszerűen a Judy vonal-on kb. 3x kellett újra kezdeni mert beragadt a karakter. De ez mellékes.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz CJ4567 #23695 üzenetére
A watch dogs-al arra utaltam hogy egy igéretből születtett játékból , végül mi lett. Nem éppen a grafikát hozom előtérbe, azzal szerintem semmi gond. Itt az igéret majd megvalósításra helyezem a hangsúlyt... De látod vannak csodák ebből is...lásd No man sky.
Amúgy előre is sajnálom a fejlesztőket, azt a rengeteg túlórát és azt hogy milyen botrány övezte ezt az egész projectet.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest