- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cyberkind #16976 üzenetére
Ez van amikor üzleti döntés nyomán jelenik meg valami, és nem akkor, amikor az alkotók szerint készen van.
Nem kellett volna pl. induláskor 4. generációs konzol port. Ez nyilván üzletileg elfogadhatatlan, mert az is pénz, még ha szar is lesz. A 4th gen konzol portok sziszifuszi debuggolása helyett lehetett volna a kapacitásokat a tartalomra fordítani.
De hát az üzlet az üzlet. A CDPR volt az egyik olyan cég, aki még nyomta a "when its done" szöveget, és állami támogatással a háta mögött ezt meg is tehette. Én örültem ennek, bíztam benne, hogy az a pénz és a hozzáállás lehetővé teszi egy kész game kiadását. Hogy ne kelljen rohanni. Ez pár éve volt. Most meg azt olvasom mindenhol, hogy befektetők így meg úgy. Nem értem feltétlen, hogy hirtelen honnan lettek ekkora befolyással a befektetők a cégre (utána kéne olvasnom).
Én 30 éve vagyok gamer, láttam sok nagy stúdiót szétrohadni (nem csak az EA által), és ezen esetek jelentős százalékában akkor kezdődtek a bajok, amikor ambíciózus fejlesztésbe fognak egy önerőből elért komoly siker UTÁN, és ehhez tőkét vonnak be.
Nekem a CDPR is ennyivót, beállt a sorba. A CP2077 zseniális, többszáz órát fogok vele játszani, de a következő címüket már fenntartásokkal fogom kezelni. Maradt a Paradox meg a Firaxis, akikben még bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest