- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Szeretnék egy linkre, képre a kurzort fel húzva egy buborékot megjeleníteni benne szöveggel, egyedül a pozicionálással akadt probléma. A lényeg, úgy szeretném a div-et, mintha egy fixed div lenne, viszont a szülőhöz képest kellene pozicionálni. Ja és a szülőnek a z-indexe kisebb mint a buboréknak, tehát a szülő divhez képest kinyúlhat. Mit javasolnátok erre?
-
raczger
őstag
válasz
DeltaPower #555 üzenetére
Nem arra gondoltam. Olyan legördülő select-re gondoltam, ami itt van a fórum tetején, pl az további fórumlisták, és ott rákattintok és abban a részben max pl 5 elem jelenjen meg egyszerre és utána csináljon scroll-t neki.
-
raczger
őstag
Egy legördülő selectnek a magasságát, azaz hogy hány elem jelenjen meg a legördült részben, azt hogy lehetne beállítani?
-
raczger
őstag
Divekkel akadt egy kis problémám, itt egy kép hogyan is épül fel:
Azt szeretném elérni, hogy amit megadok div2-ben háttérképnek, az jelenjen meg egészen addig amíg az a div tart. CSS-ben megadtam neki background-image-ként de ez nem működik és lövésem sincs hogy lehetne megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest