- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
válasz
Brown ügynök #686 üzenetére
És te ezt a css fájlt hova másolnád hogy azt az oldalt szabályozza?
Az egyik oldalrol van ez a fájl amiben benne van a "body" ,ezeket ismerem is mert azokat irtam át, de amit kimentek firefoxal abban ezek nincsenek benne. És ha keresek valami "body" bejegyzést és átirom, nem történik semmi, vagyis a jegyzettömbben bizonyos helyzetekben megváltoztatja a háttérszint, holott az oldal url-jével kezdödik a css.
Amit kimentek fájlba azt a Stylish-al nem is tudom hasznáni, csak a szöveget.
Nem tudom mit csináljak. -
okay
aktív tag
válasz
Brown ügynök #684 üzenetére
Van a firefoxban ez a Stylish plugin, amibe weboldalakhoz lehet kész style fájlt betölteni.
Ezeket a style-okat lehet szerkeszteni is, és tuti css kóddal van készitve.
Most mentettem ki ahogy irtad de nem akar müködni.
Meg akarom változtatni az oldal háttérszinét mert az alap fehér nagyon zavar, ennyit szeretnék. -
okay
aktív tag
Hello!
Nem igazán értek a css-hez, egy oldalhoz szeretnék style-t csinálni.
Firefox stylish pluginnal töltöttem le style-t, azt szerkesztgettem kedvemre.
Azt szeretném kérdezni, ha nincs az oldalrol style fájl , azt hogyan lehetne rola menteni? Program kell hozzá, vagy hogy kell késziteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest