Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"Viszont akkor te(ti) a less fileokat sem töltitek fel"
Így van."itt meg valamiért követelmény"
Lehet, hogy azért (mert ha jól értem) külsősökkel dolgoztatnak, és egyszerűbb azt mondani hogy tölts fel minden forrásfájlt, mint hogy azt mondják hogy ide töltsd fel amit látunk, meg majd utána add oda a forráskódokat is."mondok jobbat, akit előttem meg akartak bízni, az szerzett egy css>less visszafordítót, és belemódosított a css-be, majd abból generálta vissza a less-t, lett amilyen lett
és ez persze nem tetszett nékik."
Hát ezt nem csodálomUgye less-nek pont az a lényege, hogy átláthatóbbá és könnyebben menedzselhetővé teszi a css "kódot". Egy ilyen visszafordítóval pont ez veszik el.
-
fordfairlane
veterán
Viszont akkor te(ti) a less fileokat sem töltitek fel, itt meg valamiért követelmény, tehát valamit csak csinálnak vele (még mindig nem válaszoltak, miért és mit töltenek be, sebíj, ráérek, van más munka)
Azt írtad, hogy a html-ben behúzod a less fájlt, meg valami less.js feldolgozót. Vagy az egy másik honlap?
A Less fájlt oda kell feltölteni, ahol a feldolgozása történik. Ez lehet a developer gép, lehet valami közbenső staging kiszolgáló, de akár a webszerver is. Sőt, ezek szerint a kliens is feldolgozhatja, bár ez nekem új.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- GoPro HERO 11 Black akciókamera - 3 akku + tartozékok
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest