- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #1703 üzenetére
És akkor még egy érv a táblázat létjogosultsága mellett: aki próbált már html emailt szerkeszteni, ami Outlook-ban is ki kell, hogy nézzen valahogy, akkor nincs más megoldás, mint a régi jó táblázat használata mindenre.
Amellett, hogy nyíltan IE használó vagyok (ebben a topciban ez majdnem olyan, mintha bizonyos körökben nyíltan vállalnám, hogy meleg vagyok
), ba..... m... a Microsoft, hogy nem képes az Outlook alá egy sima IE renderelő motor tenni, hanem valami saját ősrégi semmivel nem kompatibilis megoldást használ.
-
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter #1703 üzenetére
Persze van helye a táblázatnak egy oldalon, ha táblázatba szeretnénk rendezni bizonyos adatokat. De struktúra kialakításában szerintem messze kerülendő, pár indokot fel is soroltál, illetve ha megtanulja az ember hogyan is kell elrendezni table nélkül, azzal csak magának tesz jót. Másrészt a fórumtárs aki kérdezte épp webes kurzusra jár, ha komolyan gondolja a dolgot akkor illő a szebbik megoldással dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest