- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
fordfairlane #1646 üzenetére
Én ezt értem, de amúgy nem is írtam, hogy a középre igazításhoz media query kell. Én csak annyit írtam le, hogy ha csinálok valamit akkor annak a reszponzív részét hogyan oldom meg. A mondandóm lényege annyi volt, hogy elsőnek megcsinálom a laptopom szélességére az oldala arra optimalizálok, majd az annál kisebb eszközökre is, és sajnos eddig nem optimalizáltam nagyobb képernyőre. A másik dolog amikor a képernyő teljes szélességét kihasználom a width: 100% header-el, akkor általában nem is nagyon kell foglalkozni a nagyobb képernyővel, mert az elemek nem csúsznak egymásra, az meg, hogy kicsit távolabb vannak egymástól már nem olyan számottevő probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest