Új hozzászólás Aktív témák
-
Újoncka
aktív tag
Sziasztok kéne nekem egy kis segitség:
adott egy oldalam aminek van egy meghatározott közepe:
azt szeretném ha kb igy festene:KÉPBackgroundal oldottam meg eddig 1024x768-ig jól szuperál a helyén van de nagyobb felbontásban elcsúszik!
Mondták hogy probáljam meg cssben a keret jobb és baloldalát megadni de sehogy se jött össze:
width: 850px;
border-bottom-width: 20px;
border-bottom-color: #FFFF00;
border-left-image: url(leftbg.JPG);
border-left-width: 40px;
border-right-image: url(rightbg.JPG);
border-right-width: 40px;a szineket tökéletesen illeszti a kerethet de hogy hogy kell a képet életre kelteni azt nem tudom a backgroundból indultam ki!
Kezdő vagyok nem tagadom de ha irdatlan nagy hülyeséggel próbálkoztam ne nevessetek ki köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest