Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Sok kérdésem volt a múltban, melyekben érintettem a
display: felx;
vagydisplay: block;
paramétereket és lényegében az összes ilyen jellegű kérdésemnél megkaptam: Miért nem használsz Grid-et?Hát használtam. Megpróbáltam. Mindent úgy, ahogy a W3-on találtam. De valami mégsem megy.
Adott egy elem, nevezzük táblázatnak. A CSS grid elrendezés a következő:A A A A
B C D E
F F G H
I J J JAz elrendezés valóban így jelenik meg, hozzáteszem, minden definiált elemnek egyetleg plusz paramétere van:
margin: 5px;
Namost, ezeknek nem mindegyike egy-egy DIV, melyen belül vannak eltérő elemek. Van itt div, input, button, textarea, form, stb, melyek class-megjelöléssel rendelkeznek.A leírások alapján ezeknek ilyen beállítások mellett tökéletesen egyforma mérettel rendelkező mezőknek kellene lenniük. De ez nem így van. A sormagasság állandó, de a szélesség lényegében ahogy esik, úgy puffan. Nem egyformák. Érdekes, hogy a W3 példájában tökéletesen megfigyelhető ugyan az a probléma, mint amit leírtam, elég csak megnézni a main viszonylatát a right elemhez képest.
Ha szükséges azonban a reszponzivitás, vagyis nem használhatok fix paramétereket, akkor hogyan bírható rá, hogy egyformák legyenek? Tehát az 1 egység legyen 1 egység, a 2 pedig 2x1?
Szükséges esetleg beleraknom mindegyiket egy önálló DIV-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest