Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Előre szólok hogy nem vagyok otthon, így nem tudok jsfiddle példát küldeni, így tehát csak egy elméleti kérdésnek szánom az alábbit.
Valaki a múltkor szólt hogy a containernek amiben az egész oldal van, nem szokás előre meghatározni a magasságát. Ez idáig oké, csakhogy az oldalamon valahol elég nagy mennyiségű tartalom van , de van olyan menüpont ahol még alig van valami.
És azok a menüpontok ahol kevesebb a tartalom, nagyon hülyén néznek ki.
Egészen pontosan úgy, hogy a container kb 100 px; magas amit gondolom el tudok képzelni hogy miként mutat.
Ugyanakkor ott ahol nagyobb mennyiségű tartalom van, majdnem minden jó, de mégsem mert egy bizonyos határ után "kifutok" a container alá.Szóval a kérdésem az volna hogy ezt ti hogyan szoktátok csinálni?
Mert én most előre megadtam neki egy jó nagy értéket magasságként de ez sem az igazi mert mindíg hozzá kell adni valamennyit ha már nem elég magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi